Lapsi tuhosi kaupassa yli tonnin arvosta meikkejä – oliko syy äidin?

Meikkitaiteilijana toimiva nainen nappasi kuvan tuhotusta meikkiesittelypisteestä.

Kerroimme aiemmin Facebookissa levinneestä kuvasta, jossa myymäläturvallisuuden parissa työskentelevä mies kertoi oman näkemyksensä meikkitestereiden hygieenisyydestä. Nyt testerit ovat nousseet otsikoihin maailmalla myymälässä sattuneen ongelmatilanteen vuoksi.

Meikkitaiteilijana toimiva Brittney Nelson jakoi Facebookissa kuvan tuhotusta meikkiesittelypisteestä.

– 1300 dollarin edestä Make Up Forever -merkin luomivärejä tuhoutui Sephoralla tänä iltana pienen lapsen vuoksi, Nelson kirjoitti Extraordinary Life Makeup Artistry -Facebook-sivullaan.

Meikkien hinta on euroissa noin 1100 euroa.

Insider-lehdelle Nelson kertoi tulleensa paikalle juuri, kun nainen lapsineen kiirehti pois paikalta.

– Glitterintäyteiset jalanjäljet auttoivat päättelemään, että kyseessä oli pieni ihminen, Nelson sanoo.

– Olen varma, että lapsi oletti niiden olevan sormivärejä eikä hän ymmärtänyt lainkaan, miten tuhma on, hän totesi Facebookissa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Nelson anoo nyt vanhempia shoppailemaan meikkejä ilman lasten seura.

– Tämä näytti sata kertaa pahemmalta todellisuudessa.

Oman lapsensa Nelson kertoo ottavansa mukaan meikkiostoksille maksimissaan kymmeneksi minuutiksi, niin, että lapsen tulee pitää kädet taskussaan.

Romper.com yritti saada kaupalta kommenttia, mutta turhaan.

"On täysin naurettavaa sanoa, että äitien pitää jättää lapsensa kotiin"

Moni kommentoija on ollut kuvasta järkyttynyt; toisten mielestä vanhempien syyllistäminen on turhaa. Osa pitää kirjoitusta äitien häpäisynä. Jotkut ihmettelivät, näkikö Nelson tilanteen omin silmin, ja miten ”pieni lapsi” olisi edes ylettynyt näytteiden pariin.

– Aikuisetkin tuhoavat näytteitä päivittäin. On täysin naurettavaa sanoa, että äitien pitää jättää lapsensa kotiin shoppaillessaan. Lapsi ei avannut ja tuhonnut täysin uutta meikkituotetta, hän sotki meikkejä, jotka ovat esillä ja joiden kanssa ihmisen kuuluu puuhastella, Jennifer Venza kirjoitti Insider-lehden Facebook-sivulla

Osalle kuvien suurin järkytys on ollut se, että meikkien väitetty arvo on yli tonnin!

– Oikea ahdinko (tässä) on, että jotkut halvat, tehdasvalmisteiset puuterit maksavat 1300 dollaria, Romy Halfweeg totesi Nelsonin Facebook-sivulla.

***

Lue myös:

    Uusimmat