Lapsi puhutteli opettajaa "kunnioittavasti ja kohteliaasti" – sai rangaistuksen: "Ei tätä voi hyväksyä"

6:29

Tamarion, 10, sanoi opettajalleen "kyllä, rouva". Erikoista kyllä, poika sai rangaistuksen toiminnastaan.

Elämä uhmaikäisen lapsen kanssa on rankkaa. Miten kiukuttelevaan lapseen tulisi suhtautua ja miten pitää samalla omat hermot kasassa? Vastauksia videolla.

Kun Tamarion, 10, kutsui opettajaa rouvaksi, hän tuskin odotti saavansa rangaistusta. Niin kuitenkin kävi.

Amerikkalaispoikaa rangaistiin sen jälkeen, kun hän käytti opettajastaan termiä "ma'am", eli "rouva", kertoo Yahoo.

"Hän sanoi joutuneensa ongelmiin, koska sanoi 'kyllä, rouva'"

Rangaistus paljastui, kun Tamarion toi kotiin paperin, johon hänen oli pitänyt kirjoittaa käyttämänsä termi useita kertoja.

– Kysyin pojalta, mitä oli tapahtunut. Hän sanoi joutuneensa ongelmiin, koska sanoi "kyllä, rouva", Tamarionin äiti Teretha kuvaa.

Perheenjäsen julkaisi kuvan rangaistuslapusta Facebookissa. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Opettaja oli pyytänyt, että pojan vanhemmat allekirjoittaisivat paperin. Äiti allekirjoitti lapun, mutta perhe kirjoitti siihen Oxford Dictionary -sanakirjan määritelmän, jossa ma'am-termin kerrotaan olevan "kunnioittava ja kohtelias" sanamuoto.

"Ei tätä voi hyväksyä"

Tamarion oli käyttänyt rouva-sanaa, vaikka opettaja oli pyytänyt, ettei tämä tekisi niin. Perheen lapset on kasvatettu puhuttelemaan vanhempia ihmisiä kunnioittavin termein.

– Hänen kasvoillaan oli pettymyksen, häpeän ilme. Isänä koen olevani vastuussa tästä... Tiedän, että olen kasvattanut hänet ja tehnyt parhaani, ei tätä voi hyväksyä, isä McArthur sanoo.

Tapahtuneen vuoksi Tamarion vaihtoi luokkaa

Perhe tapasi opettajan myöhemmin keskustellakseen tapahtuneesta. Tapahtuneen vuoksi Tamarion vaihtoi luokkaa. Vanhemmat ovat tästä tyytyväisiä. He toivovat, ettei samaa pääse tapahtumaan enää koskaan.

– Jos se tapahtui pojalleni, olen melko varma, että viikon, päivän, kuukauden tai vuoden kuluttua se tapahtuu jonkun muun lapselle, McArthur kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja