Mainos

Lapsenlapsen ja isoäidin yhteneväinen asuvalinta ihastuttaa: "Surullista, että se pukee häntä paremmin"

Juhliin valmistautuvien pahin pelko on yleensä se, että juhlista löytyy joku, joka on pukeutunut kanssasi täysin samanlaiseen asuun. Tässä tapauksessa asia oli kuitenkin suunniteltu. 

Pennsylvaniassa asuva opiskelija Jenn Miller, 19, ja hänen isoäitinsä Susan ovat todella läheisiä. Läheisyydestä kertoo jotain myös se, että ikäerosta huolimatta heillä on melko samanlainen tyylitaju.

Tämä kävi ilmi Jennin tilattua juhlamekon netistä syyskuisia hääjuhlia varten. Isoäiti rakastui lapsenlapsensa tilaamaan mekkoon niin paljon, että hän pyysi saada kokeilla, miltä se näyttäisi hänen päällään. Mekko sopi Susanin päälle niin täydellisesti, että hän ehdotti Jennille, että he saapuisivat häihin yhteneväisissä asuissa. 

Odottavat sukulaisten reaktioita jännittyneinä

Susan oli aluksi epävarma siitä, kuinka hänen lapsenlapsensa suhtautuisi ehdotukseen. Hänen nuoruudessaan samanlaisiin asuihin pukeutuminen oli nimittäin ”iso tabu”. Ja kun kyseessä oli vielä isoäiti, hän ei ollut lainkaan varma siitä, millaisen vastaanoton ehdotus oikein saisi. 

– En olisi halunnut pukeutua siihen, jos se olisi nolannut hänet, isoäiti kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Yhteneväiset asut olivat Jennille kuitenkin enemmän kuin ok. Hän oli niistä jopa niin innoissaan, että päätti kertoa tästä hauskasta asiasta Twitterissä.

– Mummoni päätti ostaa samanlaisen mekon, jotta sopisimme yhteen serkkuni häissä. Surullista, että se pukee häntä paremmin, Jenn kirjoitti päivityksessään.

Ainakin Twitterissä yhteneväiset asut ovat keränneet runsaasti positiivista palautetta, eikä Jenn malta odottaa, kuinka heidän perheensä ja ystävänsä tulevat reagoimaan hänen ja hänen isoäitinsä suunnitelmaan.

Lähde: Buzzfeed

***

5:05

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.