Mainos

Lappi odottaa kasvua kesäajan kansainväliseen matkailijamäärään - "Erityisesti saksankielinen Eurooppa kiinnostaa"

1:57

Lapissa odotetaan kasvua kesäajan kansainväliseen matkailijamäärään.

Lapin kesän ovat löytäneet erityisesti suomalaiset, joiden määrä Lapin matkailussa on kasvanut viime vuonna jopa kolme prosenttia. House of Laplandin toimitusjohtaja Sanna Tarssasen mukaan sesämarkkinointiin satsataan myös kansainvälisesti.

- Kyllähän meidän kesämarkkina on pääasiassa Euroopassa, jossa siellä erityisesti saksankielinen Eurooppa kaikista kiinnostavin alue. Toki me olemme erilainen kesämatkailukohde verrattuna rantalomailuun, mutta uskomme, että Lapin kesämatkailulla paljon annettavaa myös keski-eurooppalaisille matkailijoille tulevaisuudessa.

Yötön yö ja Lapin luonto kiinnostavat 

Moni turisti tulee tänne kokemaan yötöntä yötä, mutta myös elämyksiä esimekriksi puhtaasta luonnosta. Elämyksiä Lapin luonnossa tarjoavan yrittäjän mukaan matkailijoiden tämän kesän hittilajeiksi ovat nousemassa melonta ja tunturissa pyöräily.

- Tänne kaivataan niitä, jotka nauttivat luonnosta, ja ovat aktiivista liikuntaporukkaa. Minulla on hyvä tunne siitä, että tällaista porukkaa meille on tulossakin, Raija Palosaari Lapin Luontoelämyksistä kertoo. 

 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja