Lapinlahti juhlii ringeten SM-kultaa – koko kausi lujaa jälkeä: "Nyt nautitaan"

Lapinlahden Luistin -89 Say Cheese juhlii seurahistoriansa kahdeksatta ringeten Suomen mestaruutta. Lapinlahti päihitti SM-sarjan kolmannessa loppuottelussa Nokian Urheilijat 7–3 ja vei finaalisarjan puhtaasti voitoin 3-0.

– Kiitos Nokialle kovasta vastuksesta. Nyt nautitaan ja juhlitaan, Lapinlahden pelaajavalmentaja Marjukka Virta myhäili tiedotteessa "joukkueenjohtaja Ismo Hyvösen säestämänä".

– Huojentuneet ja hienot fiilikset. Ennen peliä päätimme, että kun emme ole hävinneet Nokialle koko kautena, niin miksi häviäisimme tänäänkään. Siitä rento fiilis ja peli-ilo, ja se näkyi tulostaululla. Ja taisimme olla koko pelin tänään kuskin paikalla!

Lapilahti oli viimeksi voittanut ringeten Suomen mestaruuden keväällä 2014. Seura panosti sen jälkeen pari vuotta jääkiekkoon ennen paluutaan ringeten pariin viime kaudella. Vuosi sitten tuli ykkössarjan mestaruus tappiottoman kauden jälkeen, ja tällä kaudella irtosi SM-kultaa.

Lapinlahti kärsi koko sesongin aikana vain kolme tappiota. 28 ottelun runkosarjassa tappioita kertyi kaksi, ja kolmas tuli välieräsarjassa Espoon Kiekkoseuraa vastaan.

Loppuottelut hävinnyt Nokia saavutti puolestaan neljännen perättäisen mitalinsa. Keväiden 2015 ja 2016 Suomen mestaruuksia on seurannut kaksi SM-hopeaa.

SM-finaalit 2018:

La 17.3. LL-89 SC – NoU Ringette 6-5 ja.
Su 18.3. NoU Ringette – LL-89 SC 5-6 ja.
Ke 21.3. LL-89 SC – NoU Ringette 7-3

Lue myös:

    Uusimmat