Läpimärkä prinsessa Diana ikuistettiin aikoinaan ikoniseen otokseen – valokuvaaja paljastaa, että "wet lookin" taustalla oli hellyttävä ele

Prinsessa Dianan ja prinssi Charlesin kiusallinen haastattelu muistetaan yhä – tällainen oli parin rakkaustarina 9:46
Satuhäistä kohueroon – tällainen oli prinsessa Dianan ja prinssi Charlesin rakkaustarina

Prinsessa Dianan vuoden 1991 "wet lookin" taustalla oli koskettava ele Luciano Pavarottia kohtaan.

MTV Uutiset julkaisee uudelleen vuoden 2022 luetuimpia uutisjuttujaan. Tämä artikkeli on alun perin julkaistu kesäkuussa.

Prinsessa Diana muistetaan yhä monista ikonisista lookeistaan, kuvistaan sekä teoistaan. Vuodelta 1991 monien mieleen on kuitenkin piirtynyt otos läpimärästä, mutta leveästi hymyilevästä prinsessasta italialaisen oopperalaulajan Luciano Pavarottin rinnalla.

Kyseisen otoksen ottanut valokuvaaja Anwar Hussein kertoi People-lehdelle, että kuvan taustalla oli prinsessa Dianan koskettava ele oopperalaulajaa kohtaan kesken tämän hyväntekeväisyyskonsertin Lontoon Hyde Parkissa. 

– Satoi kaatamalla vettä ja se oli ulkokonsertti, joten kaikki pitelivät sateenvarjojaan auki. Ihmisten oli haastavaa nähdä ja Pavarottin puolestaan oli hankalaa nähdä yleisöään ja saada heihin kontaktia, Hussein muisteli. 

Husseinin mukaan konsertin järjestäjät pyysivät kaikkia sulkemaan sateenvarjonsa, jotta yleisö voisi nauttia esityksestä. Prinsessa teki välittömästi työtä käskettyä. 

– Diana oli ensimmäinen joka teki niin, hyvin nopeasti. Sitten kaikki muut yleisössä seurasivat perässä. Ja tietysti, hän kastui läpimäräksi. Sitten hän (Pavarotti) omisti Dianalle aarian. 

Konsertin jälkeen Diana tapasi Pavarottin sisätiloissa, jossa kaksikko ikuistettiin yhteiskuviin. Diana myös vitsaili kevyesti tilanteesta. 

– Hän laittoi kätensä päänsä päälle ja kysyi, että "pidätkö uudesta hiustyylistäni?". Hänestä oli tullut tähän mennessä hyvin itsevarma. Hän leikitteli hieman kameroiden kanssa. Hän tiesi mitä tehdä ja miten pukeutua. Heistä (Dianasta ja Pavarottista) tuli sittemmin läheisiä ystäviä. 

Prinsessa Diana menehtyi auto-onnettomuudessa Pariisissa elokuussa 1997. Hän oli kuollessaan 36-vuotias.

Lue myös:

    Uusimmat