Mainos

Länsimetropomo Länsiväylä-lehdelle: ”Emme korvaa yrittäjien kokemaa mielipahaa”

Länsimetro Oy:n toimitusjohtaja Ville Saksi sanoo Länsiväylä-lehden haastattelussa ymmärtävänsä metroliikenteen alkamista odottavien yrittäjien ärtymyksen. Vahingonkorvauksien maksamiseen yhtiö ei kuitenkaan ole varautumassa.

Keskon hallituksen jäsen ja K-Citymarket Ison Omenan Matinkylässä omistava Toni Pokela kritisoi aiemmin tällä viikolla Länsimetroa huonosta tiedottamisesta. Hän ihmetteli Länsiväylässä, miksei jopa kymmenien tuhansien taloudellisia tappioita kärsineitä yrittäjiä informoitu vastoinkäymisistä paremmin.

– Meidän tiedotuslinjamme on kertoa asiat kaikille osapuolille mahdollisimman avoimesti ja samanaikaisesti, Saksi vastaa.

Saksi ei kanna huolta mahdollisista yrittäjien suunnittelemista vahingonkorvauskanteista.

– Meillä ei ole olemassa suoria, korvauksiin velvoittavia sopimuksia yksittäisten metroasemilla toimivien yrittäjien kanssa. Emme ole velvollisia korvaamaan myöskään myöhästymisen mahdollisesti aiheuttamaa mielipahaa, Saksi sanoo Länsiväylälle.

Länsimetron ensimmäisen vaiheen rakentaminen on tähän mennessä poikinut metroyhtiön ja urakoitsijoiden välille kolme riitajuttua, joista kahta käsitellään käräjillä.

– Kun kyse on näin massiivisesta hankkeesta, voi riitajuttujen määrää pitää jopa pienenä.

2:03

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.