Mainos

Länsimetroa odottava kauppias rekrytoi parikymmentä työntekijää – "Satojentuhansien investoinnit tyhjän panttina"

1:49

Uuden ruokakaupan kauppias on jäänyt vaikeaan tilanteeseen länsimetron viivästyttyä.

Länsimetron Matinkylän asema tulee Espooseen kauppakeskus Iso-Omenan yhteyteen. Aivan metron sisäänkäynnin kupeeseen avataan uusi myymälä, joka piti saada auki syksyllä metron aloitettua kulkunsa. Liikenne ei alkanutkaan ja nyt valmis myymälä on tyhjillään.

– Onhan tämä tietysti hirveän kiusallista, että satojentuhansien investoinnit seisovat siellä myymälässä tyhjän panttina ja kyllä tästä henkilökunnan sijoittamisesta on myös kustannuksia syntynyt, kertoo kauppias Toni Pokela Iso Omenan K-Citymarketista.

Pokela on kauppiaana myös kauppakeskuksen Citymarketissa. Uuteen myymälään palkattu henkilökunta piti sijoittaa muihin yksiköihin.

– Osa henkilökunnasta on Citymarketin puolella töissä, osa kollegoilla loppuvuoden osalta ainakin, saatiin sillä tavalla tämä tilanne järjestymään heidän kannaltaan, Pokela kertoo.

Länsimetron tiedotus ei saa kehuja

Kauppiaan mielestä Länsimetro on hidastellut tiedonkulussa.

– Mielestäni Länsimetron osalta projekti on hoidettu todella kehnosti kaikilta osin. Tiedottaminen on ollut hirveän niukkaa. Mielestäni, kun vahinko tapahtuu, siitä pitäisi ilmoittaa heti. Kyllä tässä todella viime metreille tämä tiedottaminen tuntuu jäävän, Pekola ryöpyttää.

Länsimetro antaa uuden arvion liikenteen aloittamisen aikataulusta marraskuun lopussa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.