Lamborghini esitteli Huracánin takavetoisen version

Italialainen urheiluautovalmistaja Lamborghini esitteli Los Angelesin autonäyttelyssä takavetoversion urheiluauto Huracánista. Vetotavan muuttumisen lisäksi ulkonäkö on saanut päivityksiä.

Lamborghini toi Los Angelesin autonäyttelyssä lavalle nimellä Huracán LP 580-2 kulkevan mallin. Lambon tuntijat tietävät, että tämä tarkoittaa auton olevan 580 hevosvoimainen ja kaksivetoinen. Kyseessä on siis LP 610-4 mallin rinnalle esiteltävä takavetoinen versio, jonka voimanlähteenä toimii nelivetomallin kanssa sama 5,2-litrainen vapaasti hengittävä V10.

Takavetoisella Huracánilla Lamborghini lähtee ennen kaikkea jahtaamaan uusia asiakkaita merkin pariin. Lamborghini toimitusjohtaja Stephan Winkelmanin mukaan LP 580-2 tarjoaa maksimaalista ajonautintoa intohimoisimmille kuskeille. Nelivetoiseen malliin verrattuna painoa on lähtenyt hieman pois, ja eturenkaiden vapauduttua vetovastuusta myös ohjausta on säädetty entistä tarkemmaksi. Myös alustaa on päivitetty vastamaamaan muuttuneita ominaisuuksia.

Teknisten muutosten lisäksi ulkonäkö on saanut pieniä päivityksiä. Keulan splitteri ja ilmanottoaukot ovat saaneet uutta muotoa, ja takana valot sekä diffuusori ovat saaneet kevyesti uutta ilmettä. Kokonaisuudessaan voisi melkein puhua jo faceliftistä.

Lue myös:

    Uusimmat