Kolmiodraama-parin suhde epäilyttää vodcastissa – "Siinä oli outo energia"

Kolmiodraama-parin suhde epäilyttää vodcastissa – ”Siinä oli outo energia” 1:10

Kolmiodraama-sarjan päätösjaksossa ohjelman tähdet kokoontuivat yhteen.

Koukussa Kolmiodraamaan -vodcastissa toimittajakaksikko Jari Peltola ja Katja Lintunen puivat Kolmiodraama-sarjan käänteitä. Kolmiodraama tulee päätökseen tänään ja viimeisessä jaksossa osallistujat näkevät toisensa, kun kuvauksista on kulunut jo jonkun verran aikaa.

Varo juonipaljastuksia.

Aku ja Pinja olivat heti sarjan alussa erottamaton pari ja he ilmoittivat toiseksi viimeisessä jaksossa jatkavansa matkaa pariskuntana myös ohjelman jälkeen. Viimeisessä jaksossa Aku ja Pinja kertovat muille ohjelman tähdille, että suhde on jatkunut myös kuvausten jälkeen.

Koukussa Kolmiodraamaan -vodcastissa toimittajakaksikko pohti, ettei pari vaikuttanut olevan enää niin hullaantuneita toisistaan. Aku oli jakson kuvausten jälkeen muuttamassa Dubaihin, kun taas Pinjalla on koko ajan ollut ajatuksissa asettua Tampereelle. Peltola ja Lintunen pohtivat, ettei etäsuhde ollut ainakaan Pinjalle mieluinen. 

– He eivät olleet enää niin rakastuneita kuin olivat aikaisemmin, Lintunen aloittaa.

– Ei ollutkaan! Mielestäni siinä oli omituinen energia, Peltola jatkaa.

Koko jakson pääset katsomaan tästä:

Rakkauden kesä 30:41
Katso viimeinen Koukussa Kolmiodraamaan -jakso

Kolmiodraama tiistaisin MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla klo 21. Kolmiodraama-jaksojen yhteydessä julkaistaan MTV Uutisten vodcast Koukussa Kolmiodraamaan. 

Lue myös:

    Uusimmat