Kolmiodraama-Terhi paljastaa, mitä tapahtui sarjan kulisseissa Samin kanssa

Kuin kissat ja koirat – Terhi avaa muille pariskunnille hänen ja Samin suhdetta 0:35
Kuin kissat ja koirat – Terhi avaa muille pariskunnille hänen ja Samin suhdetta

Kolmiodraama-sarjassa on seurattu Terhin ja Samin tutustumista.

Terhi tutustui pelkkien tekstiviestien perusteella Kolmiodraama-sarjassa Samiin, jonka kanssa näki ensimmäistä kertaa kasvotusten treffeillä ja pian ensitreffien jälkeen kaksikko muutti saman katon alle asumaan. Kaksikon välit ovat puhuttaneet paljon Kolmiodraama-sarjan katsojia, sillä puhelias Terhi ei saa vastakaikua Samilta.

Terhi kuvailee MTV Uutisille menneensä jännittyneenä ensitreffeille Samin kanssa ja odotti viestittelyn perusteella jotain hyvää tapahtuvaksi. Pian hän putosi pilvilinnoissa maan pinnalle.

– Kyllä se pettymys oli, kun huomasin katsekontaktien puutteen ja tietyn epäkohteliaisuuden ja kylmyyden minua kohtaan. Olin lähtenyt niin avoimin sydämin liikkeelle, totta kai sitä toivoi, että tästä voisi tulla jotain, Terhi kertoo.

Kolmiodraama-Sami ja Terhi kokkaavat kiusallisessa hiljaisuudessa – sitten Terhi avaa suunsa 0:58
Kolmiodraama-Sami ja Terhi kokkaavat kiusallisessa hiljaisuudessa – sitten Terhi avaa suunsa

Sami ja Terhi muuttivat ensitreffien jälkeen neljäksi viikoksi yhteiseen asuntoon Helsinkiin. Sami saapui ensimmäisenä kotiin ja myöhemmin paikalle saapui Terhi, joka huhuili Samia eteisessä. Lopulta Sami meni Terhiä vastaan ja kauhisteli tämän tavaramäärää. Terhi palaa tuohon hetkeen MTV Uutisten haastattelussa.

– Tiedätkö sen tunteen, mille ei ole sanoja? Olin yhtä aikaa hämmentynyt, pettynyt ja todella yllättynyt, huonolla tavalla. Siinä ei kehdannut heti alkaa tenttaamaan toiselta, mikä sinulla on ja miksi olet kylmä. Se oli sellainen tunne, mitä en ole koskaan aiemmin kokenut.

Terhi mietti mielessään, miksi Sami käyttäytyy tällä tavalla häntä kohtaan.

– Minulla oli sellainen olo, että Samin käyttäytyminen oli mielestäni passiivisaggressiivista. Heti kun minä tulin, niin kiroillaan, miten minulla on niin helvetisti tavaraa. Ihmettelin, sanoinko minä siellä treffeillä jotakin, että Sami on vihainen minulle jostain.

– Ymmärrän ihmisiä hyvin, koska minulla on halu ymmärtää. En tuntenut Sami, niin en voinut siinä kohtaa tietää, onko hänellä esimerkiksi sosiaalisen tilanteiden pelkoja.

Terhin ja Samin viileät välit ovat välittyneet tv-katsojille sarjan ensimmäisissä jaksoissa. Terhi paljastaa, että he kävivät kotona hyvinkin tiukkoja keskusteluita, joita kamerat eivät aina taltioineet.

– Niiden myötä välimme huononivat tosi radikaalisti. Huomasimme aika äkkiä, että aina jos me yritämme jutella, se menee riitelyksi ja lopulta huutamiseksi. Me emme kummatkaan tykänneet siitä yhtään, koska emme halunneet olla toisillemme pahoja tai ilkeitä, niin sitten käytimme sellaista välttelytaktiikkaa. 

– Passiivisaggressiivisuus oli kaikista inhottavinta. Kun olen kotona ja toinen avoimesti inhoaa, niin eihän siinä ole kenenkään hyvä olla.

Terhi on saanut paljon kehuja aitoudestaan sukulaisilta, ystäviltä ja kollegoilta sekä myös ohjelman katsojilta. Hän on kuitenkin huomannut ilmiön, että samaan aikaan kun häntä kehutaan, niin Samille annetaan päinvastaista palautetta.

– Siitä minulla on vähän ristiriitaiset tunteet, kun minulla on ihan nollatoleranssi mihinkään kiusaamiseen. Ihmiset ovat saattaneet tulla kadulla sanomaan, että Terhi sinä olet ihminen, mutta Sami on perseestä. Sami, niin kuin minäkin, ollaan ihan tavallisia ihmisiä ja maallikoita, niin siitä ei voi tietää, mihin tuollainen suistaa ihmiset, jos sankoin joukoin aletaan lynkkaamaan yhtä ihmistä.

"Todella tahdikas ja ihana reaktio" - Sami yllättää Terhin herrasmiesmäisellä käytöksellään 0:35

Kolmiodraama MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Koukussa Kolmiodraamaan ilmestyy MTV Katsomoon maanantain ja tiistain välisenä yönä - samaan aikaan kuin Kolmiodraama-sarjakin. Jaksot viikkoa etukäteen Katsomo+ -palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat