Laiminlyöty Sampson-koira selvisi huonosta ennusteesta huolimatta – ihastuttaa nyt hurmaavilla kuperkeikoillaan

Sosiaalisessa mediassa ihastellaan koiraa, joka ei voi lopettaa kuperkeikkojen tekemistä.

Some on pullollaan hauskoja eläinvideoita, mutta varsinkin aivovammasta kärsivä Sampson-koira on onnistunut kuperkeikkaamaan itsensä miljoonien ihmisten sydämiin, kertoo The Washington Newsday.

Sampson tuotiin Good Sprout Rescue and Sanctuary -löytöeläinkotiin Ohiossa koiran ollessa vain muutaman viikon ikäinen. Koiran toi sen oma kasvattaja, joka sanoi, ettei Sampson kasva samalla tapaa kuin sen sisarukset. Neljän viikon ikäisenä koira olikin vain juuri syntyneen pennun kokoinen.

Kasvattajan laiminlyönnit sairastuttivat koiran

Sampsonista on ladattu lukuisia videoita Good Sprout rescue -TikTok-tilille. Videoista käy ilmi, että Sampsonin pää oli löytöeläinkodille tullessa suurentunut ja pehmeä, minkä eläinlääkäri vahvisti johtuvan paiseesta.

Koiran pää oli niin täynnä tulehduksia, ettei se jaksanut edes nostaa päätään. Sampsonilla oli myös paljon loisia, joiden takia koira oli jatkuvasti aliravittu.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Huonosta ennusteesta huolimatta Sampson selvisi eläinlääkärissä saamansa hoidon ansiosta.

Vaikka koira pystyy ilmeisesti elämään suhteellisen normaalia elämää, kasvattajan laiminlyönneistä johtunut pentuajan sairastelu jätti Sampsonille pysyviä neurologisia vammoja. Eläinlääkäri totesi koiran olevan muun muassa sokea.

TikTok-videot hurmaavat

TikTok-videota Sampsonin kuperkeikoista on katsottu jo yli 1,4 miljoonaa kertaa ja kommenttikenttä pursuilee ihastuneita kommentteja:

 – Sampson on söpöin voimistelija, jonka olen ikinä nähnyt, ihasteli eräs. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ilmeisesti aivovamman ja kuperkeikkojen yhdistelmästä ei kannata olla myöskään liian huolissaan.

– Sampsonia hoitaa laillistettu neurologi. Koira ei voi lopettaa kuperkeikkojen tekemistä, mutta ne eivät satuta sitä, tilin ylläpitäjä kirjoittaa videon kommenttikentässä.

Tilin muilla videoilla kerrotaan, että Sampson heittelee kuperkeikkoja varsinkin silloin, kun se innostuu jostakin. Ilmeisesti kuperkeikat ovat koiralle tietyllä tapaa keino kontrolloida tunteita jännittävissä tilanteissa.

Katso myös: Skeittaava Domi-koira hämmästyttää taidoillaan

Skeittaava Domi-koira hämmästyttää taidoillaan – näin bostoninterrieri temppuillee skeittihallissa 0:57

Lue myös:

    Uusimmat