Mainos

Lahtelaiset Ku Klux Klan -kohusta: "Hävettää asua tässä kaupungissa"

Monet lahtelaiset ovat ilmaisseet sosiaalisessa mediassa tyrmistyksensä siitä, mitä tapahtui viime yönä vastaperustetun Hennalan vastaanottokeskuksen edustalla. 

Mielenosoittajat heittelivät viime yönä ilotulitteita turvapaikanhakijoita kuljettanutta bussia kohti sekä kiviä kohti Punaisen Ristin työntekijää.

Ylen ja Etelä-Suomen Sanomien kuvissa yksi mielenosoittajista oli pukeutunut valkoiseen kaapuun ja huppuun, jotka tiedetään amerikkalaisen rasistisen Ku Klux Klan -äärijärjestön symboleiksi.

Facebookin Lahti-ryhmässä viime yön tapahtumat on pääsääntöisesti tuomittu.

Hahhaaaa! Sitä on oikein ite askarreltu tommonen tötteröhattu ja silmänreiät vähän sinne päin.

Voisko joku tälle kummituskaverille kertoa että Halloweeniin on vielä kuukausi!!

Tällainen käytös on ala-arvoista, halveksuttavaa ja aiheuttaa suurella todennäköisyydellä vastareaktion. Myötähäpeän. Näin ei asioita edesauteta.

Hävettää tunnustaa asuvansa tässä kaupungissa. Hävettää myöntää olevansa suomalainen.

Noloa!! Todella noloa!! Isänmaan puolustajat vauhdissa. Aloitetaan se vastakkainasettelu ennen kuin toiset on ees kerenny majoittumaan. Ei mee tollanen junttius mun jakeluun ei sitten millään.

On jälleen lahtelaiset todistaneet henkisen ja älyllisen tasonsa, ei mitään kehitystä odotettavissa. Tai ovathan nuo peittäneet kasvonsa, että on itseäkin sen verta hävettänyt. 

Kommentoijat myös uskovat, että mielenosoittajien käytöksestä ei ole ainakaan hyötyä turvapaikanhakijoiden Suomeen sopeutumisessa. Lisäksi heitä huolettaa, miten bussissa olleet lapset reagoivat tulitteiden ampumiseen.

Täällä on nyt maahanmuuttajia/pakolaisia etc ja katsotaan, miten he sopeutuvat meidän tapoihin. He saavat ainakin samantien hyvän kuvan tavoistamme. Sopeuttaminen ja ystävällisyys taatusti vähentäisi pelkäämäänne väkivaltaa/raiskauksia/rikollisuutta enemmän, kuin tämä... Vai?

Vaikka tässä saapuneessa porukassakin on varmasti heitä joilla ei ole oikeutta jäädä tänne, joukossa on myös niitä jotka ovat kokeneet sodan. Ja sitten vielä lapset, joiden kohdalla ei ole väliä mitä ovat kokeneet; oliko fiksu temppu pelotella heitä ties millä raketilla? Varmasti ovat jo osansa saaneet. Tervetuloa turvalliseen Lahteen. Onneks on aidat ympärillä, saavat olla turvassa lahtelaisilta.

Lapset lähteneet pommeja pakoon, varmaan turvallinen olo saapua pommien paukkuessa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.