Lähes 40 000 katsojaa viikonlopussa – Kätilö veti yleisön teattereihin

Saksalaisupseerin ja suomalaiskätilön rakkaustarinan kertova Kätilö-elokuva on ollut ensi-iltaviikonloppunaan huippusuosittu.

Viime perjantaina ensi-iltansa saanutta, Antti. J. Jokisen ohjaamaa ja Katja Ketun romaaniin pohjautuvaa Kätilöä on käynyt katsomassa ensi-iltaviikonloppuna peräti 38 002 katsojaa. Tämä on yksi parhaista draamaelokuvan avauksista Suomessa nykyaikaisen tilastoinnin aikana. 

– On hienoa, että olemme saaneet Solar Filmsin juhlavuonna näin hienon avausviikonlopun tuloksen. 38 000 katsojaa on uskomaton tulos draamaelokuvalle, kiitos katsojille, elokuvan tuottaja Markus Selin kommentoi tiedotteessa.

Kätilö on saanut tunnustusta myös maailmalla. Elokuva kilpaili kesäkuussa Shanghain kansainvälinen elokuvafestivaalin pääkilpasarjassa, jossa Krista Kosonen voitti parhaan naisnäyttelijän palkinnon.

Saksalaisupseerin ja suomalaiskätilön traagista rakkaustarinaa tähdittävät Krista Kosonen ja Lauri Tilkanen. Elokuvassa näyttelevät myös muun muassa Tommi Korpela, Pirkka-Pekka Petelius ja Elina Knihtilä.


Lue myös:

    Uusimmat