Lähde: Real Madrid iski silmänsä Liverpoolin tähtipelaajaan

Real Madrid on luottanut oikean laitapuolustajan paikalla Espanjan maajoukkuepelaajaan Dani Carvajaliin, 32, jo viimeisen 11 vuoden ajan. Realin junioriputkesta aikanaan työntyneelle Carvajalille etsitään kuitenkin jo korvaajaa ja arvostetun jalkapallotoimittaja Fabrizio Romanon mukaan sellainen saattaa olla löytynyt.

Romanon mukaan Real tarkkailee tällä hetkellä monikäyttöisen englantilaispelaajan Trent Alexander-Arnoldin tilannetta Liverpoolissa.

Kenttäpelaajista kuudenneksi eniten peliaikaa seurassaan tällä kaudella kerryttäneen 25-vuotiaan Trentin nykyinen sopimus umpeutuu ensi vuoden kesäkuun 25. päivä, eikä uudesta sopimuksesta ole Romanon mukaan toistaiseksi neuvoteltu.

Liverpool ei ole ilmaissut halujaan myydä pelaajaa, jonka omista ajatuksista mahdollisen siirron suhteen ei ole toistaiseksi tietoa.

Myös espanjalaisen urheilun uutissivuston Relevon mukaan Real Madrid tutkii mahdollisuutta hankkia Trent alhaisella hinnalla tänä kesänä tai ilmaiseksi seuraavana. 

Trent on joukkueen sisäisissä edistyneissä tilastoissa lukemassa 5,5, kun puhutaan maalisyöttöodottamasta, joka mittaa todennäköisyyttä, jolla syötöstä tulee maalisyöttö. Lukema on egyptiläisupertähti Mohamed Salahin jälkeen punapaitojen toiseksi paras.

 

Lue myös:

    Uusimmat