Lähde: Ferrari puuhaa Charles Leclercille uutta sopimusta – palkka moninkertaiseksi

F1-jätti Ferrari valmistelee uutta sopimusta hienoa debyyttikautta ajavalle Charles Leclercille, uutisoi italialainen La Gazzetta dello Sport.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Italian GP suorana 6.-8.9.
Su: Italian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

F1-varikolla on aistittu mahdollista vallanvaihtoa Ferrarilla. Italialaistalli linjasi ennen kauden alkua, että Sebastian Vettel on tiimin ykköskuski, mutta Leclercin otteet ovat ravisuttaneet asetelmia.   

Ensimmäistä kauttaan Ferrarilla ajava Leclerc otti uransa avausvoiton Spassa ja nappasi toisen peräkkäisen paalupaikkansa Monzassa lauantaina.

Myös Vettel on aistinut monacolaisen vahvan vireen, ja Sky Italian mukaan hän valitti aika-ajon jälkeen, ettei talli pysynyt sovitussa suunnitelmassa. Vettelin mukaan Leclercin olisi pitänyt antaa hänelle vetoapua. 

Tallipomo Mattia Binottolla on siis kädet täynnä. Hän on vannotellut sitä, että Vettel jatkaa tallissa sopimuksensa mukaisesti myös ensi kaudella, mutta samalla hän on puhunut Leclercistä "sijoituksena tulevaisuuteen". 

La Gazzetta dello Sport väittääkin, että Ferrari puuhaa uutta sopimusta Leclercille. Tietojen mukaan Leclerc tienaa tästä kaudesta kaksi miljoonaa euroa ja ensi kaudesta kolme miljoonaa euroa, mutta päivitetty paperi toisi hänelle yhdeksän miljoonan vuositulot ja siihen päälle vielä menestysbonukset. 

Lähde: grandpx.news

Lue myös:

    Uusimmat