Lähde: Chicago Blackhawksin mestariluotsi tulossa Aleksander Barkovin uudeksi koutsiksi – Panthers tarjosi hirmupalkkaa

Sihvonen: NHL:n runkosarjassa kaikkien aikojen suomalaiskausi 4:17
Videolla Petteri Sihvonen arvioi Aleksander Barkovin kautta.

Bob Boughner sai kenkää Florida Panthersin NHL-joukkueen päävalmentajan pallilta, mutta ilman valmentajaa ei Panthers ole jäämässä. Pohjoisamerikkalaisten lähteiden mukaan Stanley Cupin voittanut valmentaja Joel Quenneville olisi Panthersin seuraava valmentaja. 

Muiden muassa että Chicago Blackhawksin kolminkertainen Stanley Cupin voittaja (2010, 2013 ja 2015)  Joel Quenneville olisi Panthersin uusi valmentaja. 

Panthers oli pyytänyt Blackahwksilta neuvottelulupaa viime marraskuussa potkut saaneelta valmentajalta. Quenneville oli kenkää saadessaan NHL:n pitkäaikaisin valmentaja samassa seurassa. Quenneville aloitti Chicagossa jo vuonna 2008. 

LUE MYÖS: 

Quenneville on NHL:n toiseksi eniten voittoja ottanut valmentaja 890 voitollaan. Edellä on vain Scotty Bowman ( 1244).

Panthers on tarjonnut ESPN:n mukaan monivuotista kuuden miljoonan dollarin (5,3 miljoonaa euroa). Toronto Maple Leafsin Mike Babcock on NHL:n kovapalkkaisin valmentaja 6,25 miljoonan dollarin vuosipalkallaan. 

Aleksander Barkovin kipparoima Panthers pitää tiedotustilaisuuden maanantaina päivällä, ja tilaisuuden aiheen arvellaan olevan Quennevillen palkkaaminen. Panthersin GM Dale Tallon otti aikanaan Quennevillen Blackhawksin päävalmentajaksi. 

Lue myös:

    Uusimmat