Mainos

Lääkärit toteuttivat kuolevan pikkutytön viimeisen toiveen – Evelyn, 4, vietiin hengityskoneessa uimaan

Britanniassa Southamptonin sairaalan henkilökunta on auttanut perhettä toteuttamaan heidän kuolevan lapsensa viimeisen toiveen – uimisen, kertovat The Telegraph ja BBC. Neljävuotias Evelyn kuoli kaksi päivää uintihetken jälkeen. 

Debbie Vavangas ja hänen aviomiehensä Elliot Nolan pääsivät sairaalan henkilökunnan ansiosta uimaan vielä viimeisen kerran 4-vuotiaan tyttärensä Evelyn Rosen kanssa.

Evelyn sairasti harvinaista sairautta. Sairautensa vuoksi Evelyn kärsi erittäin pahasta epilepsiasta. Hän sai ensimmäisen kerran kohtauksen olleessaan kolmen kuukauden ikäinen.

Erityiskiitosta Evelynin isä ja äiti halusivat antaa siitä, että sairaalan henkilökunta esimerkiksi muokkasi hengityskonetta sellaiseksi, että se mahdollisti uintihetken.

– Tiesimme, että se oli paljon pyydetty, mutta he tekivät sen. Southamptonin sairaalan pediatrinen osasto ratkaisi kaikki vaikeudet, eikä välittänyt heistä, jotka sanoivat, että ei olisi mahdollista antaa tytöllemme tätä muistoa, Debbie Vavangas sanoo.

Pieni tyttö hymyili päästessään veteen

Perheen mukaan Evelyn oli rentoutunut välittömästi veteen päästyään.

– Sillä minuutilla, kun laitoimme hänet veteen, hänen koko vartalonsa rentoutui ja hymy kohosi hänen kasvoilleen, Debbie Vavangas kertoo.

– Se oli todella, todella taianomaista. Halusimme antaa hänelle viimeisen lahjan, ja sairaalan tiimi mahdollisti sen, hän jatkaa.

Evelynistä oli tullut rakas myös sairaalan henkilökunnalle.

– Evelyn oli erittäin rohkea nuori tyttö, johon monet henkilökunnastamme olivat erittäin kiintyneitä, lääkäri Michael Griksaitis sanoo.

Evelyn kuoli kaksi päivää uimisen jälkeen. 

– Meillä ei ole tarpeeksi sanoja tai kyyneliä ilmaistaksemme surumme. Nuku rauhassa, rakas tytär. Rakastamme sinua paljon, Debbie Vavangas kirjoitti Facebook-päivityksessään.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.