Mainos

Naapuri pidätetty Laajasalon murhasta – surmayön tapahtumista lisätietoa

Helsingin Laajasalon murhajutussa on otettu kiinni vuonna 1986 syntynyt mies rikoksesta epäiltynä. 

Mies on asunut samassa taloyhtiössä, mutta eri portaassa, surmatun naisen kanssa. Mies on myöntänyt surmanneensa naisen ja vieneensä hänet mereen.

Tapausta tutkitaan murhana, koska siinä on poliisin mukaan piirteitä erityisestä raakuudesta ja julmuudesta.

Laajasalosta, vanhan öljysataman läheltä löytyi viime sunnuntaina merestä kuollut, tuntematon nainen. Nainen löytyi pyjama-asussa.

Naisen kuolema varmistui henkirikokseksi oikeuslääketieteellisissä tutkimuksissa. Tutkimusten mukaan nainen on surmattu lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Poliisin mukaan tapahtumat ovat saaneet alkunsa naisen Laajasalossa sijaitsevan kerrostalon edustalla ulkona. Siellä naiseen on kohdistettu väkivaltaa. Erilaisten vaiheiden jälkeen vuonna 1956 syntynyt, yksin elänyt nainen kuljetettiin autolla meren rantaan ja vedettiin mereen. Häneen kohdistettiin väkivaltaa vielä rannalla.

Poliisi pääsi epäillyn jäljille omilla tutkimuksillaan. Miehen kertomus tapahtuneesta sekä poliisin keräämät tiedot yhtenevät siinä määrin, että poliisilla on todennäköiset syyt epäillä häntä rikoksesta. Poliisi selvittää teon motiivia ja muita yksityiskohtia. Tutkinnallisista syistä asiasta ei voida tässä vaiheessa kertoa enempää.

Pidätettyä miestä tullaan vaatimaan vangittavaksi todennäköisin syin epäiltynä murhasta. Vangitsemisvaatimus käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa viimeistään ensi maanantaina. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.