La Gazzetta dello Sport: Cristiano Ronaldo valmis palaamaan Manchester Unitediin – kyse yhdestä asiasta

0:54
Katso videolta näyte Cristiano Ronaldon maalinteosta tältä Mestarien liiga -kaudelta.

Jalkapallon supertähti Cristiano Ronaldo, 36, on valmis palaamaan Manchester Unitediin rahallisin reunaehdoin, raportoi arvostettu italialaislehti La Gazzetta dello Sport.

Viidesti vuoden parhaana jalkapalloilijana palkitun Ronaldon nykyinen sopimus italialaisseura Juventuksen kanssa umpeutuu ensi vuonna, mutta hän harkitsee lähtöä jo tämän vuoden kesällä.

Ronaldo tienaa nykyisin Juventuksessa 31 miljoonaa euroa vuodessa. Portugalilaishyökkääjä on La Gazzetta dello Sportin mukaan avoin paluulle Manchester Unitediin ja voisi jopa alentaa palkkaansa nykyisestä, mutta ei hyväksyisi alle 20 miljoonan euron vuositienestejä.

Italialaislehden mukaan United on tehnyt selväksi kiinnostuksensa Ronaldon saamiseksi takaisin Manchesteriin.

Ronaldo edusti Manchester Unitedia vuosina 2003–09 ja nousi seuran riveissä jalkapallomaailman kirkkaimmalle huipulle. Hän voitti Unitedissa muun muassa Englannin Valioliigan mestaruuden kolmesti ja juhli myös Mestarien liigan voittoa sekä seurajoukkueiden maailmanmestaruutta.

Manchester Unitedin jälkeen Ronaldo edusti Real Madridia vuoteen 2018, jolloin hän siirtyi nykyiseen seuraansa Juventukseen.

Viime viikkoina on esitetty myös huhuja, että Ronaldo voisi mahdollisesti siirtyä takaisin Real Madridiin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja