Paljastus: Cristiano Ronaldo kieltäytyi käsittämättömästä rahasummasta – olisi noussut jälleen maailman kovapalkkaisimmaksi

Portugalilaislehdet uutisoivat, että Cristiano Ronaldolle oli tarjolla siirto, joka olisi nostanut hänet jälleen maailman kovapalkkaisimmaksi jalkapalloilijaksi. Pelaaminen Saudi-Arabiassa ja Al-Hilalissa ei kuitenkaan innostanut hyökkääjätähteä.

Portugalin CNN:n lähteiden ja myös espanjalaislehti Marcan tietojen mukaan Al-Hilal oli tarjonnut Ronaldolle peräti 242 miljoonan euron suuruista sopimusta kahdesta kaudesta.

Palkka olisi nostanut tällä hetkellä Manchester Unitedissa pelaavan Ronaldon maailman kovapalkkaisimmaksi jalkapalloilijaksi. Al-Hilal olisi oletettavasti maksanut Ronaldosta myös siirtokorvauksen Manchester Unitedille.

Marcan mukaan Ronaldo kieltäytyi Al-Hilalin tarjouksesta, koska halusi jatkaa pelaamista korkeimmalla mahdollisella tasolla. Hyökkääjän on kerrottu etsineen Mestarien liigassa pelaavaa seuraa koko kesän siirtoikkunan ajan, mutta jäi tyhjin käsin oletettavasti osittain myös palkkavaatimuksensa vuoksi.

Ronaldon mahdollista pelaamista Saudi-Arabiassa on kommentoinut myös maan jalkapalloliiton puheenjohtaja Yasser Almisehal.

– Pidän Cristiano Ronaldosta pelaajana ja haluaisin nähdä hänet pelaamassa Saudi-Arabiassa, mutta sitä ei tule tapahtumaan ennen tammikuuta, Almisehal totesi The Athleticille.

Almisehalin mukaan Ronaldon naaraaminen niemimaalle olisi ”erittäin kallis” operaatio, mutta toisaalta saudiseurojen liikevaihdot ovat hänen mukaansa kasvaneet voimakkaasti viime vuosina.

37-vuotiaan Ronaldon sopimus Manchester Unitedin kanssa ulottuu kuluvan kauden loppuun. Hän on päässyt avauskokoonpanoon vain yhdessä Unitedin valioliigaottelussa tällä kaudella.

Viime torstaina United kärsi Eurooppa-liigassa 0–1-kotitappion baskiseura Real Sociedadille. Ronaldo pelasi ottelussa täydet 90 minuuttia.

Lue myös:

    Uusimmat