Saksalaisvalmistaja kiusoittelee legendaarisen mallin paluulla – voisiko tämä olla totta?

Peugeot e-Legend on kaunis kuin koru 1:00
Opel ja Peugeot ovat nykyään konsernisisaria. Opelin Manta-konseptissa ja videon Peugeot e-Legendissä näyttäisi olevan paljon samaa.

Opel on julkaissut näköhermoja kutkuttelevaa kuvamateriaalia tähän päivään tuodusta Manta-konseptista.

Monet muistelevat lämmöllä 1970-luvun alussa esiteltyä Opel Manta -pikkusporttia; tuota takavetoista väkkärää, joka tuotiin markkinoille kilpailemaan Ford Caprin kanssa.

Mantaa valmistettiin aina vuoteen 1988 asti, ja sillä on edelleen paikkansa monen suomalaisenkin autoharrastajan sydämessä.

Nyt Opel on väläyttänyt legendaarista mallinimeä uuden konseptiautonsa myötä. Opel ei vielä antanut pienintäkään vihjettä siitä, onko Manta palaamassa markkinoille, mutta saahan sitä toivoa.

Konseptin koko hirviömäinen nimi on Manta GSe ElektroMOD, ja se kuvastaa sitä, miltä tähän päivään tuotu klassikkomalli voisi näyttää suorituskykyisenä sähköautona.

Elektro-sanan saksankielinen kirjoitusasu on kunnioituksenomainen nyökkäys Opelin tänä vuonna 50 vuotta täyttävälle Elektro GT -sähköautokonseptille.

Paljoa ei Opel vielä suostunut henkiin heränneestä Mantasta paljastamaan, mutta jäämme odottamaan lisätietoja – ja elättelemään toiveita.

Lähde: Opel

Lue myös:

    Uusimmat