Kyselytutkimus: Näin vähän naiset käyttävät kondomia irtosuhteissa!

Kyselytutkimuksen mukaan turvaseksi unohtuu satunnaisissa seksisuhteissa hälyttävän usein. Vain 57 prosenttia naisista käyttää kondomia aina irtosuhteissa.

Yhdysvaltalainen tressugar.com ja SELF Magazine toteuttivat kyselyn satunnaisesta seksistä, ja kyselyyn vastasi 2 000 18–63-vuotiasta sinkkunaista. Tuloksista selvisi, että lähes kaikilla vastaajilla, eli 82 prosentilla on ollut elämänsä aikana vähintään kerran satunnainen seksisuhde, eikä suurin osa kadu kokemusta.

Useimmat pitävät satunnaista seksiä hauskana eivätkä kaipaa vakisuhdetta seksuaalisten tarpeidensa tyydyttämiseen.

39 prosenttia naisista kertoo, että heillä on ollut vain yksi tai kaksi irtoseksisuhdetta. 25 prosenttia naisista on harrastanut satunnaista seksiä noin viiden ihmisen kanssa ja vain viidellä prosentilla vastanneista on ollut yli 20 satunnaiskumppania. Yli puolet alle 30-vuotiaista naisista ovat päätyneet yhden yön suhteisiin alkoholin vaikutuksen alaisena.

Minne unohtui turvaseksi?

Turvaseksistä ja kondomien käytöstä paasaaminen ei selvästikään ole mennyt perille, sillä vain 57 prosenttia irtosuhteita harrastaneista naisista kertoi käyttävänsä kondomia aina satunnaissuhteissa. Jopa 18 prosenttia kertoi, että käyttää kondomia ainoastaan satunnaisesti tai harvoin irtosuhteissa!

Naisista 51 prosenttia kertoo harrastavansa seksiä satunnaisten kumppaneiden kanssa, koska se on hauskaa. 87 prosenttia kaikista vastaajista kuitenkin mainitsee pelkäävänsä sukupuolitauteja, joten he jättävät seksin mieluiten parisuhteeseen.

Mistä satunnaista seksiä sitten saa? 28 prosenttia kertoi löytäneensä sutinaa koulusta tai työpaikalta, 36 prosenttia oli tavannut sutinakumppaninsa yhteisten kavereiden kautta ja 24 prosenttia löytää seksiseuraa baareista.

Satunnainen seksi ei kuitenkaan ole tyydyttävää: jopa 74 prosenttia naisista sanoo, että heidän on vaikea saavuttaa orgasmia satunnaisten kumppanien kanssa.

MTV3/Helmi

Lähde: Tressugar.com

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja