KYSELY: Oletko tehnyt elämäntapamuutoksen? Osallistu ja voita!

Vaihdoitko sipsit salaattiin, kotisohvan kuntosaliin tai tupakan taukojumppaan? Kerro elämäntapamuutoksestasi Studio55.fin kyselyssä, niin voit voittaa palkinnon.

Kun irtaantuu vanhoista tavoista ja totuttelee järjestelmällisesti uusiin, jonkin ajan kuluttua elämä voi näyttää hyvin erilaiselta. Uusien käytäntöjen juurruttua osaksi arkea voi huomata olevansa aiempaa virkeämpi, positiivisempi ja terveempi.

Oletko sinä muuttanut elintapojasi ja arkeasi? Miksi? Motivoiko muutokseen jokin yksittäinen tapahtuma vai pitkään jatkunut huono olo?

Miten käytännössä aloitit elintapojen muuttamisen? Miltä vanhoista tottumuksista irtautuminen tuntui? Kohtasitko käynnistysvaikeuksia tai takapakkeja? Saitko lähipiiriltä tukea vai epäilyksiä? Entä alkoiko elämäntapamuutos jossakin vaiheessa edetä kuin omalla painollaan?

Asetitko alussa itsellesi jonkin konkreettisen tavoitteen? Jos, niin miltä sen saavuttaminen tuntui? Palkitsitko itsesi jotenkin?

Millaista nykyinen elämäsi on verrattuna "vanhaan"? Joudutko edelleen kiinnittämään paljon huomiota ja energiaa oikeanlaisiin valintoihin ja tapoihin, vai tulevatko ne kuin itsestään? Miten neuvoisit muita elämäänsä muutosta kaipaavia?

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kaksi kappaletta terveellisemmän ja herkullisen ruoan pariin opastavaa Sydänruokaa-keittokirjaa. Niin arkeen kuin juhlaan sopivissa resepteissä on kiinnitetty erityistä huomiota rasvan määrään ja laatuun sekä suolan määrään. Teoksen arvo on noin 22 euroa.

Vastauksia voidaan julkaista nimettömänä tai nimimerkillä Studio55.fi-verkkosivustolla. Yhteystietoja pyydetään vain arvontaa ja mahdollista toimittajan yhteydenottoa varten.

Arvonta suoritetaan 5.5.2015. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Kilpailu on päättynyt.

Säännöt

Lue myös:

    Uusimmat