Mainos

Kysely: Asuntomessut ja Ruotsi-ottelu kiinnostavimmat tapahtumat

Asuntomessut ja Ruotsi-ottelu ovat suomalaisten mielestä kiinnostavimmat kotimaan joukkotapahtumat, kertoo tuore kysely.

Kyselyssä kolmanneksi kiinnostavin tapahtuma oli Tangomarkkinat. Suomen Gallupin kyselystä ilmenee myös, että tapahtumista tunnetuin on Tangomarkkinat. Tunnettuudessa kärkikolmikko vain vaihtoi paikkaa, sillä Asuntomessut oli toiseksi tunnetuin ja yleisurheilun Ruotsi-maaottelu kolmas.

1400:sta kyselyn vastaajasta 90 prosenttia tunsi Tangomarkkinat ainakin nimeltä. Asuntomessut tunsi 87 prosenttia ja kolmanneksi tulivat 85 prosentin tunnettuudella Suomi-Ruotsi-maaottelu sekä Kalevan kisat. Pori Jazzinkin tunsi 84 prosenttia vastanneista.

Suomenlinnan kuivatelakkaa

Kyselyssä halutuimmiksi vierailukohteiksi puolestaan nousivat Vantaan tiedekeskus Heureka sekä Suomenlinna, joissa haluaisi käydä runsas kolmannes vastaajista.

Suomalaiset tapahtumat ja käyntikohteet 2002 -tutkimuksessa oli listattuna kaikkiaan 97 tapahtumaa ja 70 käyntikohdetta. Suurin osa eli 40 prosenttia vastaajista kuului "sohvaperunoihin", jotka olivat kaikkein vähiten kiinnostuneita tapahtumista.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.