Kylpyhuoneen katon läpi putosi mysteeriesine Yhdysvalloissa, poliisi ja palokuntakin ihmeissään: "Katsoin huoneen kattoa ja mietin, että mitä helkkaria"

Kylpyhuoneen katon läpi putosi mysteeriesine Yhdysvalloissa, poliisi ja palokuntakin ihmeissään:"Katsoin huoneen kattoa ja mietin, että mitä helkkaria" 1:11

Lauantai-ilta sai yllättävän käänteen Taylor-Whittin perheessä Illinoisissa Yhdysvalloissa, kun kylpyhuoneen katosta roikkui jotain todella erikoista.

– En voinut uskoa sitä. Katsoin huoneen kattoa ja mietin, että mitä helkkaria, Linda Taylor-Whitt kertoo hämmentyneenä.

CNN:n mukaan perhe oli juuri saapunut ravintolaillalliselta kotiin, kun perheen tytär havaitsi poikkeuksellisen tilanteen.

Videolla näkyy, kuinka kylpyhuoneen katto oli revennyt ja katosta roikkui rengas.

– Mietin, että oliko se pudonnut lentokoneesta? En voinut uskoa, että se oli rengas, perheen äiti pohtii.

Poliisi ja palokunta paikalle

Taylor-Whitt ilmoitti asiasta poliisille, joka hälyytti paikalle lisäksi palokunnan. Viranomaiset olivat tilanteesta vähintäänkin yhtä hämmästyneitä kuin Taylor-Whittin perhe.

– Palomies sanoi, ettei hän ole 30–40 vuoden urallaan nähnyt mitään tämänkaltaista.

Palokunta irroitti renkaan katosta työntämällä sen läpi kylpyhuoneen puolelle. Videolla rengas putoaa kylpyhuoneen lattialle sijoitettuun suureen ämpäriin.

Taylor-Whittin kotitalo sijaitsee lähellä lentokenttää. Selvisikin, että kylpyhuoneen katon läpi pudonnut mysteeriesine kuului paikalliselle lentokoululle. Rengas tunnistettiin apupyöräksi, jota käytetään lentoalusten kuljettamisessa maanpinnalla.

– Lentokoulu lupautui ottamaan vastuun tästä asiasta. He korjaavat talomme katolle aiheutuneet vahingot, Linda Taylor-Whitt kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat