Kylmäävä jäähyväisviesti Twitterissä – Jim Carreyn ex-tyttöystävä löydettiin kuolleena

Näyttelijä ja koomikko Jim Carreyn on-off-tyttöystävä Cathriona White löydettiin kuolleena kotoaan. Pari oli eronnut vain pari päivää aiemmin.

Muun muassa Ace Ventura- ja Bruce, taivaanlahja -elokuvista tutun näyttelijä-koomikko Jim Carreyn, 53, entinen tyttöystävä Cathriona White, 28, löydettiin eilen illalla menehtyneenä kotoaan Los Angelesissa.

Asiasta uutisoivat useat ulkomaiset mediat, muun muassa Daily Mail. Carrey ja White olivat eronneet muutama päivä aiemmin.

TMZ-sivuston mukaan viranomaiset epäilevät Whiten kuolemaa itsemurhaksi. Whiten kerrotaan kuolleen huumeiden yliannostukseen.

Lähteiden mukaan White oli jättänyt asuntoonsa kirjeen, jossa hän kertoi eronneensa Carreystä toisen kerran 24. syyskuuta. Samana päivänä White kirjoitti Twitterissä "kirjautuvansa ulos". 

Jim Carrey ja Cathriona White seurustelivat vuodesta 2012 lähtien, mutta erosivat ensimmäisen kerran keväällä 2013. Pari palasi yhteen viime keväänä.

Carrey ei ole toistaiseksi kommentoinut entisen tyttöystävänsä kuolemaa. Asiasta uutisoi Suomessa ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lue myös:

    Uusimmat