"Kyllä mä osaan villikin olla" - Katso legendaarisen parinhakuohjelman makupaloja

Vuosina 1985–2002 pyörinyt Napakymppi oli aikansa deittipalvelu, kun netti ei ollut vielä yleistynyt.

Tv-ohjelmaa juontanut Kari Salmelainen sanoo, että monella oli tosi kyseessä, joten kysymykset olivat myös syvällisiä.

Herra ja rouva X:ien kysymykset olivat tarkkaan pohdittuja, usein koko suvun tai työporukan voimin. Rohkeitakin uteluita saatettiin heittää.

– Milloin olet viimeksi käynyt maksullisissa naisissa? on jäänyt aika hyvin mieleen, Salmelainen naurahtaa.

Isä teki kysymykset

Youtubessa voi verestää muistojaan siitä, millainen oli legendaarinen parinhakuohjelma. Esimerkiksi tässä pätkässä herra X aloittaa olennaisella "Oletko vaalea-, puna- vai ruskeatukkainen?" ja jatkaa siitä sulavasti seuraavaan "Kuinka villi olet?", mutta se tärkein kysymys kuuluu kuitenkin "Pidä puolen minuutin esitelmä siitä, miksi Helsingin Jokeri on parempi kuin Helsingin IFK."

Toisessa pätkässä herttainen neiti X tuo Karille ja pianisti Kaitsulle tuliaisina söpöt posliinipossut ja kertoo punastellen, että isä on tehnyt kysymykset. Iskän kysymyspatteriston ensimmäinen kysymys pituuden ja painon jälkeen on "Mikä on sotilasarvosi?"

Pukeutuminen kiinnosti

"Tällä hetkellä mulla on farkut ja kolitsi. Vapaa-ajalla pukeudun kolitsipukuun ja farkuissa viihdyn parhaiten", vastaa herra B puolestaan kysymykseen "Miten pukeudut töissä ja vapaa-ajalla?"

– Kyllä sen yleensä näki tosi nopeasti, kuka porukasta on oikea valinta. Joskus kävi niin, että valinnan jälkeen herra tai neiti x huomasi, että on tehnyt väärän valinnan, ja treffejä saatettiin sopia heti lähetyksen jälkeen valitsematta jääneiden kanssa, Salmelainen sanoo.

Studio55.fi/Piritta Palokangas

Lue myös:

    Uusimmat