Kylie Jennerin tyttärelleen ostama lahja puhuttaa taas – 2-vuotias Stormi kirmasi koulutielle yli 10 000 euron luksusreppu selässään

Kosmetiikkamoguli Kylie Jennerin tyttärelleen ostama kallis asuste puhuttaa jälleen sosiaalisessa mediassa.

Kosmetiikkamoguli ja sometähti Kylie Jenner, 23, ei ole tunnettu vaatimattomista lahjoistaan, mitä tähden 2-vuotiaaseen Stormi-tyttäreen tulee.

Jenner on saanut sosiaalisessa mediassa lokaa niskaansa ostettuaan pikkuiselleen ensimmäiseksi käsilaukuksi ranskalaisen luksusmerkki Hermesin käsilaukun. Lisäksi hän on hemmotellut Stormia jo kahteen kertaan todella ylellisillä syntymäpäiväjuhlilla ja ostanut tyttärelleen myös 200 000 dollarin arvoisen ponin.

Nyt tähden kalliit lahjat puhuttavat jälleen somessa, kun moni häkeltyi nähtyään Jennerin Instagram-tilillä videon kohti ensimmäistä koulupäiväänsä kirmaavasta Stormista. Huomio kiinnittyi pikkuisen vaaleanpunaiseen reppuun, jonka tarkkasilmäiset havaitsivat jälleen olevan Hermesin mallistosta.

Muun muassa Page Six ja Mirror uutisoivat, että Stormin selässä videolla nähtävä reppu olisi 12 000 dollarin eli yli 10 000 euron arvoinen.

Lahja kiinnitti myös New Yorkin täydelliset naiset -realitysta tutun Bethenny Frankelin huomion, joka sanoi suorat sanat Jennerin tyttären hulppeasta lahjasta. 

Frankel suomi alun perin Jenneriä US Weekly -lehden Twitter-tilillä siitä, että tämä pröystäilee varallisuudellaan samaan aikaan, kun koronapandemia on suistanut monet lapsiperheet pahaan taloudelliseen ahdinkoon. Twiitti keräsi nopeasti tuhansia tykkäyksiä, jonka jälkeen Frankel sivusi aihetta myös omalla Twitter-tilillään.

– Hermesin käsilaukut, tyttäret ja luksusautot eivät ole minullekaan vieraita asioita, mutta pöyhkeily takaisin kouluun -postauksen varjolla pandemian ja pahimman työttömyyskriisimme aikana on valinta, Frankel twiittasi.

Lue myös:

    Uusimmat