Kylie Jenner hommasi 2-vuotiaalle Stormi-tyttärelleen 200 000 dollarin arvoisen ökyponin – some suivaantui: "Jotkut meistä eivät pysty edes maksamaan vuokriaan"

Kylie Jennerin ponihankinta tyttärelleen Stormille närkästytti Twitter-kansan.

Seurapiiritähti ja kosmetiikkayrittäjä Kylie Jenner, 22, hemmottelee tunnetusti 2-vuotiasta Stormi-tytärtään. Sen lisäksi, että Jenner on ostanut lapselleen kuluvan kuukauden aikana neljä Prada-merkkistä laukkua sekä kuuluisan hollantilaisen ponin, jolla myös oli melko vaikuttava hintalappu. 

Daily Mailin mukaan Jenner sai pulittaa Frozen-nimisestä ponista jopa 200 000 dollaria. Tämän lisäksi ponin kuljettaminen Alankomaista Los Angelesiin on maksanut noin 7000 - 10 000 dollaria. Frozen-poni on 17-vuotias kuuluisuus joka on kotoisin julkkisten suosiman hevoskasvattaja Stal Wiltenin tilalta. Koska Frozen muutti Yhdysvaltoihin kesken koronapandemian on sen oltava myös nyt karanteenissa kahden viikon ajan, jonka jälkeen se muuttaa Jennerin kodin lähellä olevaan talliin. 

WIlten vahvisti tiedon Frozenin myynnistä myös omalla Instagram-tilillään. Yahoo! Newsin mukaan Wiltenin päivityksessä puhuttiin aiemmin nimellä Stormista, mutta Jennerin esikoisen nimi poistettiin kuitenkin tekstistä myöhemmin. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Saimme tiedon siitä, että hän (Frozen) on laskeutunut Los Angelesiin ja elelee elämäänsä suloisen pikkutytön kanssa. Hänen vanhempansa varmistivat, että hänellä olisi kaikista erityisin poni siellä, päivityksessä kerrotaan. 

Tieto Jennerin poniostoksesta keräsi nopeasti osakseen runsaasti kritiikkiä Twitterissä. Useat kritisoivat muun muassa sitä, että Jenner käyttää satojatuhansia dollareita taaperoikäiseen lapseensa samalla, kun koronapandemia on aiheuttanut valtavia taloudellisia ongelmia monille. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Lue tilannetta, jotkut meistä eivät pysty edes maksamaan vuokriaan tämän pandemian aikana. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kylie Jenner osti juuri kaksivuotiaalleen ponin, joka maksoi enemmän kuin kaikki lakikouluni lukukausimaksut. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kun olin lapsi, vanhempani hommasivat minulle rescue-koiran. Karanteenia ei tarvittu. 

Frozen on Daily Mailin mukaan kooltaan melko suuri lapsen ensimmäiseksi poniksi, ja koska Stormi on vielä niin pieni, ei hän tule todennäköisesti vielä muutamaan vuoteen juurikaan ratsastamaan Frozenilla. 

2-vuotias Stormi on Jennerin ja räppäri Travis Scottin esikoinen.

Video: Kylie Jenner pudotti pari vuotta sitten uutispommin ja kertoi esikoisensa syntymisestä 

Lue myös:

    Uusimmat