Kylie Jennerin poikaystävä poisti Instagram-tilinsä – taustalla erikoinen syy

Rap-artisti Travis Scott poisti Instagram-tilinsä viime viikolla.

Kylie Jenner, 21, on nyt historian nuorin miljardööri, joka on hankkinut omaisuutensa itse. Rahaa Jennerillä siis on, mutta tällä hetkellä kulisseissa kuohuu. Jennerin miesystävä ja Stormi-tyttären isä Travis Scottin on huhuttu pettäneen nuorta miljardööria. 

Rap-artisti perui esiintymisensä samana päivänä, kun kohu lähti liikkeelle. Artistin tiedottajan mukaan kyseessä oli sairastapaus, mutta joidenkin lähteiden mukaan Scott olisi lähtenyt lepyttelemään tyttöystäväänsä. 

Tilanne sai uuden käänteen, kun Scott poisti Instagram-tilinsä. TMZ-lehden mukaan taustalla olisi se, että Scott haluaa osoittaa uskollisuutensa Jennerille. Lähteiden mukaan Jenner olisi löytänyt nimenomaan Scottin Instagram-tililtä yksityisviestejä muiden naisten kanssa.

Twitter-tili Travis Scottilta vielä löytyy, ja siellä rap-artisti julkaisi 5. maaliskuuta kuvan kumppanistaan tekstillä "kuningatar". Kuva on sama, joka löytyy Forbes-lehden uutisesta, jonka mukaan Kylie Jenneristä on tullut historian nuorin omaisuutensa itse ansainnut miljardööri. 

Scottia on myös aikaisemmin epäilty pettämisestä. Tuolloin väitteet osoittautuivat tuulesta temmatuiksi. 

Lähteet: Cosmopolitan, TMZ

Lue myös:

    Uusimmat