Lapsitähti puolustaa Michael Jacksonia: "Hän ei koskaan lähestynyt ketään meistä seksuaalisessa mielessä"

0:58
Michael Jacksonin läheiset kiistävät hyväksikäyttösyytökset.

Michael Jacksonin hyväksikäyttöväitteet saavat entiseltä lapsitähdeltä kritiikkiä.

Edesmennyt popin megatähti Michael Jackson on saanut puolustajia kohudokumentti Leaving Neverlandin ilmestymisen jälkeen. 

Kaksiosaisessa dokumenttielokuvassa Wade Robson ja James Safechuck väittävät joutuneensa lapsuudessaan 90-luvulla Michael Jacksonin seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi. Jacksonin perikunta on kiistänyt väitteet ja nimittää dokumenttia julkiseksi lynkkaukseksi.

Lapsitähti Corey Feldman puolustaa Jacksonia väitteitä vastaan. Entinen lapsinäyttelijä kertoo Twitter-päivityksessään olleensa Jacksonin tilalla "samoihin aikoihin" Safechuckin kanssa ja ystävystyneensä monien muiden lasten kanssa, ja kiistää, että ketään heistä olisi koskaan ahdisteltu. 

– Hän ei koskaan lähestynyt ketään meistä seksuaalisessa mielessä, Feldman kirjoittaa.

– Niin paljon kuin nämä kaksi miestä ansaitsevatkin saada äänensä kuuluviin, niin ansaitsevat myös ne tuhannet lapset, jotka viettivät hänen kanssaan aikaa eivätkä ole samaa mieltä. 

Jacksonin sisarukset ovat kertoneet, että tähden lapset ovat erityisen järkyttyneitä väitteistä etenkin siksi, että dokumentissa esiintyvä Wade Robson on perheen tuttu ja aiemmin puolustanut Jacksonia syytteitä vastaan. 

Lähteet: The Wrap, E!News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja