Kylie Jenner tenttasi räppäripoikaystäväänsä – tämä ei tiennyt Jennerin koirien nimiä

Kosmetiikkamoguli Kylie Jenner tenttasi poikaystäväänsä Travis Scottia GQ-lehden julkaisemalla videolla.

VIDEO: Kylie Jenner sai esikoisensa.

YouTubessa julkaistulla 12 minuuttisella videolla Kylie Jenner kysyy räppäripoikaystävältään Travis Scottilta useita omaan elämäänsä liittyviä kysymyksiä. Scott vastaili kysymyksiin vaihtuvalla menestyksellä ja herätti kummastusta saatuaan muutaman helpomman Jenneriin liittyvän kysymyksen totaalisesti väärin.

Scottin ensimmäinen kunnollinen huti tuli jo toisessa kysymyksessä, kun Jenner kysyi poikaystäväänsä nimeämään koiriensa nimet. Scott sai pähkäilyn jälkeen oikein vain yhden koiran nimen neljästä.


Räppärin toinen huomattavampi muistikatkos tuli, kun hän ei osannut nimeä Jennerin vanhempien syntymänimiä. Scott veikkasi vastaukseksi Bruce ja Kris, oikean vastauksen ollessa William ja Kristen. Jennerin vanhemmat tunnetaan paremmin etunimillä Caitlyn ja Kris, mutta Jennerin mielestä kysymys oli helppo.

– Sinä tiedät tämän! Muistatko kun pari päivää sitten puhuimme tästä? Jenner painosti hämillään olevaa poikaystäväänsä.

Haastattelussa paljastui paljon pieniä yksityiskohtia pariskunnan elämästä. Helmikuussa kaksikolle syntyi ensimmäinen lapsi Stormi. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, Stormin lempinimiin kuuluvat muun muassa StormStorm, Burrito ja Peanut.

Osa kysymyksistä koski pariskunnan suosikkiruokia. Scottin mukaan hänen tyttöystävänsä tekee maailman parhaat maapähkinävoilla ja hillolla voidellut leivät. Lisäksi räppäri paljasti, että ollessaan raskaana Jenner nautti paljon In-n-Out-hampurilaisravintolan ruokia.

Kardashianit jenkkitahtiin C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat