Kylie Jennerille rajua kuittailua – poikaystävältä ja perheeltä ylistystä

Kylie Jenner nähtiin Frobes-lehden kannessa, jossa häntä hehkutettiin nuorimmaksi itse tehdyksi miljardööriksi.

Forbes-lehden listaus Yhdysvaltojen rikkaimmista itse uransa luonneista naisista nousi puheenaiheeksi, kun lehti hehkutti Kylie Jennerin nousevan pian maailman nuorimmaksi itse uransa luonneeksi miljardööriksi kosmetiikkatuotteidensa ansiosta.

Twitterissä osa käyttäjistä ei hyväksynyt Jennerin luokittelua, sillä hän on syntynyt rikkaaseen perheeseen ja elänyt käytännössä koko elämänsä valokeilassa. Jopa virallinen sanakirjan Twitter-tili liittyi kummasteluun mukaan kylmällä kommentilla.

– "Self-made" tarkoittaa menestystä elämässä ilman apua. Esimerkiksi: Forbes sanoo Kylie Jennerin olevan itse tehty nainen, Dictionary.com-tilille kirjoitettiin.

Useat Twitter-käyttäjät yhtyivät sanakirja-tilin kommenttiin.

– Kylie Jenner Frobesin kannessa on potaskaa, ei vain siksi, että hän syntyi rikkaaseen perheeseen, vaan koska hänelle kirjaimellisesti ojennettiin hänen vaikutusvaltansa. Hän varastaa toisten töitä, tyyliä ja kulttuuria. Lääkäri antoi hänelle hänen ulkonäkönsä ja hänen äitinsä pitää hänet uutisissa, yksi käyttäjä tylytti.

– Kylie Jennerin kutsumine itse uransa luonneeksi miljardööriksi on sama, kuin väittäisit tehneesi keittoa, koska avasit purkin ja lämmitit sen.

Forbesin mukaan Jennerin kosmetiikkayritys on 900 miljoonan dollarin arvoinen ja pian hänestä tulee maailman nuorin ites uransa luonnut miljardööri, ohittaen Facebookin perustaja Mark Zuccerbergin. Vertailuna Jennerin sisko Kim Kardashian West listatiin 350 miljoonan dollarin arvoiseksi.

Jenner lanseerasi kosmetiikkayrityksensä vuonna 2015 ja on myynyt 29 dollaria maksavia huulten kohentamiseen tarkoitettuja paketteja satojen miljoonien dollarien edestä. Vihaiset kommentit eivät latistaneet tunnelmaa Jennerin perheen sisällä, vaan hän sai onnitteluja niin siskoiltaan, kuin poikaystävältään Travis Scottilta.

– En voisi olla ylpeämpi, Scott hekumoi.

– Julkaisen tämän uudestaan ihan vain koska miljardin dollarin beibi! Kim Kardahsian kirjoitti, twiitatessaan Jennerin saavutuksesta kahteen kertaan.

Scottin ja Kim Kardashianin lisäksi Jenner sai ylistäviä julkaisuja niin sisaruksiltaan Khloé, Rob ja Kourtney Kardashianilta, kuin äidiltään Kris Jenneriltä.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat