Kylie Jenner katkoi synnytyshuhuilta siivet tyttärensä syntymäpäiväjuhlien yhteydessä – kekkereillä ilmeni yllättävää draamaa

Jättiomaisuus, mielenterveysongelmat, valtava julkisuus – mikä ajoi kohupari Kardashian–Westin erilleen? 8:14
Jättiomaisuus, mielenterveysongelmat, valtava julkisuus – mikä ajoi kohupari Kardashian–Westin erilleen?

Kylie Jenner ei ole vielä synnyttänyt hänen ja Travis Scottin toista lasta.

Sosiaalisessa mediassa on kiertänyt viime aikoina huhuja, joiden mukaan tosi-tv-tähti ja meikkimoguli Kylie Jennerin ja räppäri Travis Scottin toinen lapsi olisi jo syntynyt.

Jenner kertoi syyskuussa Instagram-videolla odottavansa parin toista lasta. Videota on katsottu tänä päivänä jo yli 156 miljoonaa kertaa.

Laskettua aikaa ei ole paljastettu julkisuuteen, ja tämä on kiihdyttänyt entisestään huhuja siitä, että parin lapsi olisi jo syntynyt.

Jenner kuvasi viikonloppuna Instagram-tarinaansa videoita esikoisensa Stormin sekä Kim Kardashianin Chicago-tyttären hulppeista yhteissyntymäpäiväjuhlista.

Samalla Jenner katkoi synnytyshuhuilta siivet postaten Instagram-tarinaansa videon, jossa näkyy hänen olevan edelleen raskaana.

Videolla vaaleanpunaiseen asukokonaisuuteen pukeutunut Jenner keimailee peilin edessä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kanye "Ye" Westiä ei kutsuttu juhliin

Syntymäpäiväjuhlat eivät sujuneet täysin ongelmitta, sillä toisen päivänsankarin Chicagon isä, rap-artisti Kanye "Ye" West väitti, ettei häntä oltu kutsuttu kyseisiin juhliin. Näin ollen räppäri ei kertomansa mukaan ollut myöskään tietoinen juhlapaikan osoitteesta.

West kertoi Instagramissa pitämässään livelähetyksessä yrittäneensä tavoitella ex-puolisoaan Kim Kardashiania, jotta kaksikko voisi keskustella asiasta.

Juhlista napatut kuvat ja videot todistavat, että West oli lopulta päässyt paikalle tyttärensä syntymäpäiväjuhliin.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

West piti juhlien jälkeen Instagramissa toisen livelähetyksen, jossa hän kertoi juhlista ja siitä, kuinka oli saanut osoitteen räppärikollegaltaan Travis Scottilta.

– Olen niin onnellinen juuri nyt, tulin juuri Chin juhlista. Minun on pakko antaa erityismaininta Travis Scottille osoitteen ja ajankohdan kertomisesta ja siitä, että hän varmisti minun voivan viettää syntymäpäiviä tyttäreni kanssa, West iloitsi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kardashian haki avioeroa Westistä helmikuussa 2021. Ex-avioparilla on Chicagon, 4, lisäksi kolme lasta, North, 8, Saint, 6, ja Psalm, 2.

Lähde: Metro

Lue myös:

    Uusimmat