Kylian Mbappen nilkka rusikoitiin luonnottomaan asentoon, Neymar ratkaisi mestaruuden PSG:lle

PSG hyödyntää paikkansa tahmean alun jälkeen – Neymar pamauttaa paluupallon sisään 1:20
Kylien Mbappe yrittää ensin, Neymar niittaa pallon maaliin – tällä maalilla PSG voitti Ranskan cupin.

PSG valloitti jalkapallon Ranskan cupin 1-0-finaalivoitolla St. Etiennesta myöhään perjantaina. Pariisilaisjoukkueen iltaa himmensi tähtihyökkääjä Kylian Mbappen loukkaantuminen.

Kyseessä oli ensimmäinen jalkapallo-ottelu Ranskassa neljään kuukauteen. Ottelu seurasi 5 000 ihmistä Pariisin Stade de France -stadionilla, jonne mahtuu normaalioloissa 80 000 katsojaa. 

Voittomaalin tuikkasi paluupallosta brassitähti Neymar, kun Kylian Mbappe oli sitä ennen kirmannut karkuun ja laukonut, mutta maalivahti Jessy Moulin pelasti kudin. 

Mbappe koki kovia 26. minuutilla, kun St. Etiennen kapteeni Loic Perrin niittasi ranskalaistaiturin ulos pelistä hurjalla taklauksella. Mbappen oikea nilkka vääntyi tilanteessa luonnottomaan asentoon, Perrin ajettiin ulos kentältä.   

Kyynärsauvoja käyttänyt Mbappe palasi vaihtopenkille vielä ottelun aikana ja vitsaili joukkuekavereidensa kanssa. PSG on vielä mukana Mestarien liigan ratkaisupeleissä elokuussa, ja Mbappen panos olisi huipputärkeä menestyksen kannalta. 

– Siitä (nilkasta) kuului rusahdus, mutta en usko, että mitään hajosi, Mbappen kuultiin sanovan Ranskan pääministerille Emmanuel Macronille palkintoseremoniassa. 

Ranskan cupin mestaruus oli PSG:lle jo seurahistorian 13:s, mikä on maan ennätys. 

Lue myös:

    Uusimmat