Kuvavuoto: Tässä on Samsungin uusi 17,5 tuuman jättitabletti

Samsungilta on tulossa uusi kookas tabletti, Sammobile uutisoi. Mallinnoskuvissa esiintyvässä Galaxy View 2:ssa on 17,5-tuumainen näyttö.

Galaxy View 2 on tämänhetkisen tiedon mukaan varustettu Samsungin omalla Exynos 7885 -järjestelmäpiirillä ja 3 gigatavulla RAM-käyttömuistia. Kohtalaisen varmaa on myös, että tabletista on tulossa sekä Wi-Fi- että 4G-versiot. Näyttö on Galaxy View 2:ssä kookas, halkaisijaltaan 17,5 tuumaa. Näytön tarkkuus ja muut yksityiskohdat ovat toistaiseksi arvailujen varassa.

Edeltäjästään Galay View 2 eroaa kompaktimmalla muotoilullaan sekä parannellulla kiinteällä tuella, jonka avulla laitteen saa aseteltua täydelliseen kulmaan vaikkapa kirjoittamista tai elokuvien katselua varten. Edeltäjämallista poiketen tuessa on myös ”kantokahva”, minkä lisäksi alkuperäisessä Galaxy View’ssä oli vieläkin suurempi 18,4-tuumainen näyttö.

Kuvissa Galaxy View 2:a koristaa teleoperaattori AT&T:n logo, mikä vihjaa tabletin olevan tulossa ainakin Yhdysvaltain markkinoille. Mahdollisesta laajemmasta julkaisusta ei toistaiseksi ole tietoa, mutta kaikesta päätellen tabletti alkaa olla valmiina julkistusta varten.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja