KUVAT: Yhteen palannut näyttelijäpari myy kartanonsa

Suhteensa tilan kanssa kamppaillut näyttelijäpari Michael Douglas ja Catherine Zeta-Jones on päättänyt myydä New Yorkissa sijaitsevan kartanonsa.

Veteraaninäyttelijä Michael Douglasin ja tämän näyttelijävaimo Catherine Zeta-Jonesin palasivat kuukausien asumuseron jälkeen alkukeväästä yhteen ja nyt pariskunta on päättänyt myydä New Yorkin Bedfordissa sijaitseva kartanonsa. Zeta-Jones asusteli kartanossa asumuseron ajan. 

Voi olla, että erottuaan julkisesti – ja palattuaan yhtä julkisesti yhteen – on pariskunta vihdoin päättänyt erota lopullisesti ja myydä yhteistä omaisuuttaan. Toisaalta on myös luultavaa, että toisensa uudelleen löytänyt näyttelijäpari haluaa vain aloittaa puhtaalta pöydältä jossain muualla.

Douglas ja Zeta-Jones pyytävät Bedfordin kartanosta kuutta miljoonaa euroa. He tavoittelevat parin miljoonan euron voittoa, sillä pari osti kartanon lokakuussa 2010 maksaen siitä silloin vain 3,8 miljoonaa euroa.

Mahdollinen ostaja saa itselleen kauniin kartanon yksityiseltä, rauhalliselta ja yli kahden hehtaarin kokoiselta tilalta.

Kartanon valoisat huoneet ovat arkkitehtuuriltaan ja tunnelmaltaan edelleen kuin 1930-luvulta, jolloin koti on rakennettu. Yli 600-neliöisessä talossa on kuusi makuuhuonetta ja kuusi kylpyhuonetta. Douglasin ja Zeta-Jonesin erottua joksikin aikaa vuonna 2013 kartano koki täysremontin ja siihen lisättiin muun muassa kuntosali ja sauna.

Lisäksi tilalta löytyy nyt upouusi vierastalo, jossa on niin makuuhuone, keittiö, kylpyhuone kuin olohuonekin.

Lue myös:

    Uusimmat