KUVAT: Vince Vaughn myy poikamiesboksiaan – toimi ennen Playboyn tukikohtana

Näyttelijä Vince Vaughn haluaa eroon Chicagon kodistaan. Jo syyskuussa myyntiin laitetun huoneiston kuvat on vihdoin julkaistu.

Näyttelijä Vince Vaughn yritti myydä Chicagon poikamiesboksiaan 23 miljoonalla eurolla jo vuonna 2011 mentyään naimisiin kiinteistövälittäjä Kyla Weberin kanssa.

Kun Vaughn yritti kolmikerroksisen kattohuoneistonsa myyntiä toistamiseen viime syyskuussa 13,8 miljoonalla eurolla, hän teki sen julkaisematta mitään kuvia asunnon sisustuksesta. Ilmeisesti ostajaehdokkaita ei ole juuri näkynyt, sillä asuntokuvat on nyt julkaistu – ja hinnasta pätkäisty reilut 920 000 euroa pois.

1 114 -neliöinen, kolmikerroksinen kattohuoneisto sijaitsee Palmolive-rakennuksessa Chicagossa. Huoneistossa on muun muassa viisi makuuhuonetta, kahdeksan kylpyhuonetta, pelihuone, elokuvahuone ja kaksikin keittiötä sekä kaksi toimistoa.

Vaughnin kämppä on siitäkin legendaarinen, että kyseinen huoneisto toimi Playboy-moguli Hugh Hefnerin Playboy Enterprises -yrityksen keskustoimistona 1960-luvun puolivälistä 1980-luvun loppuun.

Lähde:  Curbed

Lue myös:

    Uusimmat