Kuvat: Tältä näyttää uusi Jokeri – Joaquin Phoenix täydessä meikissä

Uudesta Jokeri-elokuvasta on saatu lisää kuvamateriaalia.

Joaquin Phoenixin tähdittämästä Batman-pahis Jokerista kertovasta elokuvasta on ilmestynyt uusia valokuvia. Ensimmäisessä kuvasarjassa Phoenix kävelee metroasemalla pukeutuneena Jokerin pelleä muistuttavaan meikkiin ja tummanpunaiseen pukuun.

Toisessa kuvasarjassa Phoenix on puhelinkopissa, päässään koominen pelleperuukki. Myös näissä kuvissa näyttelijä on varustettu hahmolle tutulla meikillä.

Ensi vuoden syksyllä saapuva elokuva kulkee nimellä Joker. Elokuva on hahmon syntytarina, jossa seurataan, kuinka Arthur-niminen hahmo muuttuu kaikkien tuntemaksi sarjakuvaviholliseksi.

Pienellä budjetilla operoiva elokuva on täysin oma teoksensa, eikä liity suurempaan universumiin viimeisimpien DC Comics -elokuvien, kuten Wonder Woman ja Justice League, kanssa. Elokuvasta saatiin viime viikon ja viikonlopun aikana lukuisia kiusoitteluja.

Kauhea kankkunen -elokuvat tehnyt Todd Phillips ohjaa ja käsikirjoittaa elokuvan. Phoenixin lisäksi elokuvaa tähdittävät Deadpool-elokuvista tuttu Zazie Beetz ja näyttelijälegenda Robert De Niro.

Lue myös:

    Uusimmat