KUVAT: Tähdet hulluttelivat Oscar-gaalassa – pusuja, pelleilyä ja piileskelyä

Oscar-gaala innosti Hollywood-tähdet hupailemaan itsensä ja toistensa kustannuksella.

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa vietetyssä Oscar-gaalassa tunnelma oli juhlan arvokkuudesta huolimatta rento ja välitön. Se näkyy hauskoista tilannekuvista, joita gaalan punaiselta matolta on onnistuttu napsimaan.

Esimerkiksi näyttelijät Benedict Cumberbatch ja Jared Leto hauskuuttivat valokuvaajia ja gaala-vieraita pelleilemällä salaa muiden tähtien poseerauskuvien taustalla.

Myös gaalan juontanut koomikko Ellen DeGeneres piti yllä rentoa ilmapiiriä show'nsa aikana. Hän muun muassa tilasi pitsaa Oscar-gaalan katsomoon, jakoi raaputusarpoja eturivissä istuneille näyttelijöille ja keräsi kolehtia pitsakuskille superrikkailta Hollywood-tähdiltä.

Hän otti myös ryhmäkuvan, jossa olivat mukana muun muassa Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Brad Pitt, Angelina Jolie, Meryl Streep ja Julia Roberts. Kuva kaatoi hetkeksi Twitter-palvelun.

Gaalassa nähtiin myös lämpimiä onnitteluhalauksia ja -suudelmia. Esimerkiksi parhaan miespääosan Oscarilla palkittu Matthew McConaughey sai ennen lavalle kipuamista kilpaehdokkaaltaan Leonardo DiCapriolta halauksen ja suukon poskelle.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat