KUVAT: Raskauskilot jäivät – Kelly Clarkson viihtyy kurvikkaana

Laulaja Kelly Clarksonin paino on jojoillut tähden uran alkuajoista asti.

American Idolin historian ensimmäinen voittaja Kelly Clarkson on jojoillut painonsa kanssa uransa alkuajoista lähtien.

Osallistuessaan American Idoliin vuonna 2002 nainen oli vielä varsin solakassa kunnossa, mutta pian kisan päätyttyä ja uran lähdettyä lentoon kiloja alkoi kertyä naisen vartaloon. Sairaalloisen ylipainoinen Clarkson ei ole koskaan ollut, mutta kurvikkaana yleensä nähdyn naisen paino on heitellyt vuosien varrella silminnähtävästi.

Kesäkuussa 2014 Clarkson synnytti ensimmäisen lapsensa. Arvosteluun tottunut nainen näpäytti Parade-lehdessä painoaan arvostelleita paljastettuaan raskausuutisensa.

– Minua sanotaan lihavaksi kaiken aikaa, joten en malta odottaa, että minulla on siihen vihdoinkin muukin syy kuin se, että kaikki vain ovat törppöjä, nainen heitti.

Helmikuussa ET Canadan haastattelussa nainen paljasti saaneensa taannoisen raskauden aikana peräti 34 lisäkiloa. Niistä osaa tähti yrittää edelleen karistaa.

Raskauden alussa naisen paino jopa putosi useita kiloja pahoinvoinnin vuoksi, mutta loppua kohden kiloja alkoi kerääntyä. Asiaa ei auttanut se, että hän pystyi pahoinvoinnin vuoksi syömään oksentamatta ainoastaan rasvaista ja hiilihydraattipitoista ruokaa, kuten täytettyjä uuniperunoita.

Vaikka tähden ulkomuoto on pyöristynyt muutaman vuoden takaisesta, Clarkson on kommentoinut, ettei hänellä ole kiirettä pudottaa raskauden myötä tulleita lisäkiloja. Julkisissa tapahtumissa nainen onkin viime aikoina nähty kurvikkaana, mutta onnellisempana kuin koskaan.

Raskaus oli hyvin vaikea ja muutti paljon, mutta Clarkson on kertonut nauttivansa äitiydestä täysin rinnoin.

– Rakastan sitä. Lapseni on mahtava ja aviomieheni pakoilee minua, koska haluaisin hankkia toisenkin, Clarkson on kertonut.

Lue myös:

    Uusimmat