KUVAT: Petra Ecclestonen koti myynnissä – hinta $150 000 000

Formula 1 -moguli Bernie Ecclestonen tytär Petra Ecclestone on laittanut Los Angelesin Holmby Hillseillä sijaitsevan kartanonsa myyntiin. 25-vuotias Ecclestone aikoo tehdä kaupoilla sievoisen voiton – hän maksoi kodista aikoinaan 85 miljoonaa dollaria.

Kartanolla on kokoa huimaavat 5 200 neliöä ja neliöihin mahtuu 110 huonetta. Nainen on remontoinut kotiaan mittavasti. Hän palkkasi 500 työntekijää toteuttamaan muutoksia, joiden tekemiseen meni yhdeksän viikkoa ja kului lähes yhtä paljon rahaa kuin talon myyntihinta oli.

Kartanosta ei tarvitse poistua muualle hummailemaan, sillä sen alakerrasta löytyy muun muassa yökerho, elokuvateatteri sekä keilausrata. Pihalla saa nauttia uima-altaasta ja tenniskentästä.

Ecclestone on sanonut tarvitsevansa tilaa ympärilleen.

– Asuin ennen 465 neliön kerrostaloasunnossa, joten onhan tämä muutos. Sitten muutin toiseen kotiimme Lontoossa, ja siinä oli 1 800 neliöä, hän sanoi W Magazinen haastattelussa.

Talon uskotaan olevan kaikkien aikojen kallein ei-julkinen kauppakohde Kaliforniassa, mahdollisesti koko Yhdysvalloissa.

Gallerian sisustuskuvat on otettu ennen Ecclestonen toteuttamaa remonttia. Koti oli aiemmin elokuva- ja televisiotuottaja Aaron Spellingin ja tämän vaimon Candicen omistuksessa.

Lue myös:

    Uusimmat