Kuvat: Mr. Finlandista kauhukomedian tähdeksi – näin Henry Saari on muuttunut

Useita kohuja vuosien saatossa herättänyt Henry Saari on mukana ronskissa uutuuselokuvassa.

Henry Saari, Mr. Finland vuosimallia 1993, on mukana Suomessa ensi-iltansa 6. marraskuuta saavassa kauhukomediassa Bunny the Killer Thing. Mies näyttelee elokuvassa pienen sivuroolin.

Saaresta, 51, tuli julkisuuden henkilö vuonna 1993, kun hän voitti Mr. Finland -kilpailun.

Samana vuonna Saari sijoittui Mr. Europe -kisassa kolmannelle sijalle.

Vuonna 1995 Henry Saari niin sanotusti vaihtoi alaa. Hän alkoi käyttää taiteilijanimeä Henry the Great (Henry Suuri) ja teki pienen sivuosan Hot Weekend at Ernie's -aikuisviihde-elokuvassa.

1990-luvun lopulla Saari perusti oman yrityksen, joka tuotti Henry the Great -pornoelokuvia. Mies toimi tuottajana ja näytteli useissa kymmenissä alan elokuvassa.

Saarelle myönnettiin työkyvyttömyyseläke vuonna 2003 polvivamman takia. Vamma syntyi Helsingin Sanomien artikkelin mukaan 30 vuotta sitten armeijassa pelatussa jalkapallo-ottelussa.

Vuonna 2003 tehdyn polvioperaation jälkeen Saari ei enää pystynyt jatkamaan aikuisviihdeuraansa.

2000-luvun puolivälissä mies oli mukana muun muassa V.I.P. Seikkailu -nimisessä tosi-tv-ohjelmassa, mutta vetäytyi pian julkisuudesta.

Nyt Henry Saari on jälleen julkisuudessa. Hän on mukana Joonas Makkosen ohjaamassa Bunny the Killer Thing -kauhukomediassa, joka kertoo olennosta, joka on puoliksi ihminen ja puoliksi jänis. Olento terrorisoi maaseudulla juhlivaa ihmisjoukkiota.

Lue myös:

    Uusimmat