Mainos

Kuvat: Kerta kiellon päälle! Johnny Depp muutti jälleen exälle omistettua tatuointiaan

0:46

Johnny Depp on jälleen muuttanut Amber Heardille omistamaansa tatuointia.

VIDEO: Johnny Deppiä syytetään työryhmän jäsenen lyömisestä.

Pirates of the Caribbean -tähti Johnny Depp muokkasi entiselle vaimolleen Amber Heardille omistamaansa tatuointia uudemman kerran. Heardin ja Deppin avioero nousi huolella otsikoihin, kun Heard syytti ex-miestään pahoinpitelystä suhteen aikana.

Parin viettäessä kuherruskuukauttaan Depp tatuoi rystysiinsä sanan "SLIM", joka oli näyttelijän hellittelynimi vaimolleen. Kaksikon myrskyisän eron jälkeen Depp kävi muokkaamassa tatuointia niin, että se muodosti sanan "SCUM" (saasta).

Nyt Depp on laittanut tatuointia jälleen uuteen uskoon ja korvannut u-kirjaimen anarkian merkillä. Nyt tatuointi muodostaa sanan "SCAM"(huijaus). Deppin edustaman Hollywood Vampires -yhtyeen jäsen Tommy Henrikseen lisäsi tatuoinnin uudesta kuosista kuvan Instagram-tililleen.


Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Depp muokkaa exälleen omistamaansa tatuointia. Depp ja Staranger Things -näyttelijä Winona Ryder seurustelivat 90-luvulla ja Depp tatuoi oikeaan käteensä "Winona Forever". Kaksikon erottua, tatuointi muuttui muotoon "Wino Forever".

Depp on viime aikoina ollut paljon otsikoissa heikentyneen kuntonsa vuoksi. Rolling Stone -lehdelle antamassaan haastattelussa Depp paljasti törsänneensä kymmeniä tuhansia euroja viikossa pelkästään viiniin.

Lähde: News.com/au

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.