"Ei tarvetta musteelle" – Sivalsiko Amber Heard Johnny Deppiä somessa?

Johnny Depp avoimena haastattelussa 1:17

Amber Heard näyttää sivaltaneen entistä puolisoaan uudella Instagram-kuvallaan.

VIDEO: Johnny Depp avoimena haastattelussa.

Myrskyisän eron Johnny Deppin kanssa läpi käynyt Amber Heard julkaisi Instagram-tilillään mahdollisesti entiselle puolisolleen irvailevan kuvan. Kuvassa Heard esittelee sormusten täyttämiä rystysiään ja kuvatekstinä on tunniste "#NoInkNeeded" – "ei tarvetta musteelle".

Kuvan mahdollinen yhteys Deppiin syntyy siitä, että Pirates of the Caribbean -tähti omistaa lukuisia tatuointeja. Kaksikon ollessa yhdessä Depp oli tatuoinut Heardille antamansa lempinimen "Slim" omiin rystysiinsä.

Kaksikon erottua Depp muutti tatuointia niin, että se muodosti sanan "scum" (suomeksi "saasta"). Heinäkuussa Depp oli muuttanut tatuointia jälleen, nyt u-kirjaimen yli on vedetty anarkiamerkki ja tatuoinnissa lukee "scam" ("huijaus"). Näyttelijän Hollywood Vampires -yhtyeen bändikaveri Tommy Henriksen latasi uudesta tatuoinnista kuvan omalle Instagram-tililleen, mutta on sittemmin poistanut sen.

Heard ja Depp olivat viime viikonloppuna samaan aikaan Comic Con tapahtumassa ja esiintyivät samassa tilassa, mutta tunti erillään toisistaan. Depp oli mainostamassa uutta Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset -elokuvaa ja Heard taas ensi vuonna ilmestyvää Aquaman-elokuvaa.

Heard ja Depp kävivät läpi kohujen täytteisen erotaistelun vuonna 2016. Heard syytti Deppiä perheväkivallasta suhteen aikana.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat