Laulajakaunotar peitti ex-kihlatustaan muistuttavan tatuoinnin – tilalla kunnianosoitus edesmenneelle räppärille

Ariana Granden musiikkivideo 0:50

Ariana Granden uudelta musiikkivideolta paljastuu, että laulajatar on korvannut ex-kihlatusta muistuttavan tatuoinnin Mac Millerin koiran nimellä.

Muusikko Ariana Grande julkaisi viime viikolla Thank U, Next -kappaleensa musiikkivideon. Muun muassa Mean Girls -elokuvasta vaikutteita poiminut, cameo-rooleja pursuava musiikkivideo on kerännyt YouTubessa yli 87 miljoonaa näyttökertaa. Myös Mean Girls -elokuvan pääroolia näytellyt Lindsay Lohan intoutui kommentoimaan videota ennen sen julkaisua.

Uudelta musiikkivideolta löytyy myös yksityiskohta, joka herätti tähden fanien huomion. Grande erosi kihlatustaan Pete Davidsonista viime lokakuussa, ja eron jälkipyykkiä on käsitelty julkisesti puolin ja toisin. Grandella on aiemmin ollut jalkapöydässään tatuointi, jossa on ollut Davisdonin isän rintamerkin numerosarja. Davidsonin isä oli palomies, joka menehtyi 9/11-iskuissa. 

Tarkkasilmäisimmät ovatkin nyt huomanneet, ettei uudella musiikkivideolla tatuointia enää näy. Numerosarjan tilalle on ilmestynyt teksti "Myron", joka on edesmenneen rap-artisti Mac Millerin koiran nimi. Grande seurusteli Mac Millerin kanssa viime keväänä, ja on Millerin menehtymisen jälkeen puhunut avoimesti surustaan.

Lähteet: YouTube, Instagram, TMZ

Lue myös:

    Uusimmat