Ariana Grande peitti exälleen omistetun tatuoinnin – lopputulos saa kohottelemaan kulmakarvoja

Ariana Grande erosi koomikkomiehestään – kihlat kestivät neljä kuukautta 0:47
Ariana Grande ehti olla Pete Davidsonin kanssa kihloissa vain neljä kuukautta.

Laulaja Ariana Grande peitti – ainakin osittain – exälleen Mike Davidsonille omistetun tatuoinnin.

Laulaja Ariana Granden faneille ei varmaankaan ole jäänyt epäselväksi, miten paljon tämä pitää tatuoinneista. Grande tikkautti iholleen uuden tatuoinnin myös yhdessä koomikko Pete Davidsonin kanssa parin seurustellessa.

Viime vuoden lokakuussa suhde kuitenkin päättyi, ja molemmat suhteen osapuolet kiirehtivät saman tien peittämään pariskuntatatuointinsa.

Grande peitti vasemmassa nimettömässään olleen Peten nimen mustalla sydämellä ja toisen Petelle omistetun tatuoinnin kuvalla, joka on kunnianosoitus Granden tiettävästi huumeiden yliannostukseen kuolleelle exälle Mac Millerille.

Sekä Davidsonilla että Grandella oli ihollaan tatuoitu sana Always (englanniksi aina), jonka sanotaan juontavan juonensa molempien rakastamasta Harry Potter -velhomaailmasta. Davidsonilla on tatuointinsa edelleen jäljellä, mutta Grande on vaihtanut omansa toiseen.


Tai kehittänyt sitä, kuten itse asiaa Instagramissa luonnehtii: Always-sanan ympärille on nyt tatuoitu puun lehvien ääriviivoja niin, että sana on nyt yhden lehvän sisällä.

Kasvua, uutta alkua – ja niin edelleen?

Lähde: BuzzFeed

Lue myös:

    Uusimmat