Mainos

Kuvat: Herttuatar Catherine edusti ensimmäistä kertaa raskausuutisen jälkeen – "Olemme kiitollisia siitä, että hän on täällä"

Ankarasta raskausajan pahoinvoinnista kärsivä herttuatar Catherine edusti ensimmäisen kerran vauvauutisen jälkeen.

Herttuatar Catherine edusti ensimmäisen kerran raskausuutisen jälkeen. Catherine odottaa hänen ja prinssi Williamin kolmatta lasta. Cambridgen herttuatar osallistui Williamin sekä prinssi Harryn kanssa Buckinghamin palatsin vastaanotolle, jossa juhlittiin Maailman mielenterveyspäivää.

Herttuatar on pysytellyt poissa julkisuudesta elokuusta asti, kun hän vieraili prinsessa Dianan muistopuutarhassa hänen 20-vuotiskuolinpäivänään. Kahden lapsen äiti kärsii poikkeuksellisen voimakkaasta raskausajan pahoinvoinnista, jonka tähden hänen on täytynyt jättää väliin tilaisuuksia, kuten poikansa prinssi Georgen ensimmäinen koulupäivä. 

Vaikka Catherinen raskaus ei ole kovinkaan pitkällä vielä, pikkuinen vauvakumpu hänen vatsassaan on jo huomattavissa. 

Vastaanotolla juhlittiin kuninkaallisten Heads Together -säätiön hyväntekeväisyyttä kuin myös muiden organisaatioiden työtä mielenterveyden saralla. Tapahtumassa kuninkaallinen kolmikko tapasi mielenterveysjärjestöjen edustajia, kuten muun muuassa koomikko Stephen Fryn

– Ymmärrän, että hänellä on ollut paljon vaikeampia ongelmia kuin monilla muilla raskaana olevilla äideillä, joten olemme hyvin kiitollisia siitä että hän on täällä, Fry totesi tapahtumassa.

Heads Together on Catherinen, Williamin sekä Harryn yhteinen säätiö. Williamin mukaan idea säätiön perustamiseen tuli hänen vaimoltaan. 

– Catherine oli ensimmäinen joka tajusi, että kaikki me teemme työtä mielenterveysasioiden puolesta tahoillamme, William kertoi tilaisuudessa pitämässä puheessaan. 

Kolme kuninkaallista ovat promotoineet Heads Togetherin toimintaa koko vuoden ajan. Catherine, William ja Harry ovat muun muassa olleet mukana videossa, jossa kolmikko puhui henkilökohtaisesti mielenterveydestä.

Prinssi William on myös käynyt aiheesta videokeskustelun poptähti Lady Gagan kanssa. Harry julkisti hiljattain yhteistyönsä puolustusministeriön kanssa, jossa promotoidaan mielenterveyden tärkeyttä armeijassa.  

Lähde: E! News

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.