Kuvat: ”Downin syndrooma on kaunista” – lapset ikuistettiin koskettaviin kuviin

Valokuvaaja ikuisti Downin syndrooman kauniilla tavalla, jotta aborttien määrä laskisi.

Julie Willson tietää omakohtaisesti, että jokainen perhe ja lapsi on erityinen omalla tavallaan. Valokuvaajan siskolla, Dinalla, oli Downin syndrooma. Willsonien perhe näki aina Dinan erityisyyden, kun muut huomasivat vain Dinan vamman.

– Dina oli paras asia, mitä perheellemme tapahtui. Hän opetti meille, mitä on ehdoton rakkaus ja miten elää elämää ilman huolia. Dina valaisi jokaisen huoneen ja toi iloa muille ihmisille suloisella, mutta itsepäisellä persoonallaan, Willson kertoi Popsugarille.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Dinan kuoltua 35-vuotiaana Willson päätti, että muidenkin oli aika nähdä Downin syndrooman kauneus. Surutyön tuloksena Willson ikuisti Down-lapset koskettavassa valokuvausprojektissaan. Projektin tarkoitus kuitenkin muuttui projektin myötä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Erään kuvattavan lapsen äiti kertoi Willsonille, että jopa 92 prosenttia äideistä tekee abortin kuullessaan odottavansa lasta, jolla on Downin syndrooma.

– Haluan muuttaa ihmisten mielikuvaa Downin syndroomasta. Haluan, että odottavat vanhemmat eivät pelästy vammaa, vaan arvostavat sen tuomaa iloa ja rakkautta elämään, Wilslson kertoi.Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja